Vicevi, šale, video |
Post Reply | Page <1 20212223> |
Author | ||
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Muz nikad nije vjerovao zeni. Svaki dan ju je zvao i ona se je uvijek javila. Pita on nju a gdje si draga, u kuhinji dragi. Ukljuci mixer i ona ga ukljuci. I tak ju ona zvao svaki sat da ona ukljuci mixer. Vrati se muz sa posla. Dode on doma i pita on sina, cuj malac a di ti je stara. Ujutro je rano otisla sa mixerom van. Hehehe
|
||
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogledajte ove male budalice |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ahahahahahahha ova prva je naj blesavija hahaha
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eeee si vidio Ovo vrtimo stalno Inace, moj bleso je identican ovome sivome samo malo mutaviji ali radimo na tome
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ahahaha nemoj zezati da i tvoj može pricati? :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kupio bracni par dvije papige i nisu znali koja papiga je muški a koja ženska i stavili ih u kavez i cekali da ih ulove na akciji ,ulove ih na akciji i uzeli onu papigu koja je bila gora i obrijali joj glavu i tako ce znat da je to muški.Sutradan ta papiga s obrijanom glavom je bila na prozoru a dole ulica gdje prolaze ljudi i prodje celavi muškarac a papiga mu dobaci:Ej zar su i tebe uhvatili na jebacini
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ovako slicno odgovara nekad ko i ovaj slatkic na videu Samo treba potrefit trenutak izmedju 20h spavanja
|
||
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
prosta neka papigica
|
||
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ti ideja za facebook status
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pravu si našao za fejs i za statuse
|
||
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahahahhaahhahaah
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prodavac: Za što ce Vam plocice?
Kupac: ZA DOM Jovanovic: 25 000kn kazne |
||
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mogul, dobar.
Poslao mi je Nadan Vidoševic zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, prihvatila sam ga i evo... Vec mi fali par slika.
|
||
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
||
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svecenik se priblizi prostitutki i upita ju. Djete moje sto bi sada tvoja mama napravila da te ovdje vidi. I ona njemu ubila bi me ovo je njezino mjesto. Hajjaajahababab
|
||
|
||
Novamladamamauformi
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bracni par vec 2 godine pokusava dobiti dijete i nista. Vidjeli su oni na televiziji. Da postoji jedan americki doktor koji. Je svakome paru pomogao da dobiju malu bebu. I tako su oni izvadili vize spakirali kofere i pravac amerika. Nisu pricali niti dobro razumjeli engleski. Doktor im je rekao da pocnu imati odnose i oni poceli i vec nakon 1 minute doktor im kaze stoooop. I na papir napise im ono sto trebaju napraviti. I vrate se oni u Hrvatsku i odmah u prvu ljekarnu i na salteru zamole ljekarku da im da tereosol a ona njima to ne postoji i oni njoj jeste li sigurni pa ovdje na papiricu pise tako. Gospodine vi ste u krivu ne pise tereosol nego thats the wrong hole. Hahahah
|
||
|
||
Post Reply | Page <1 20212223> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |