VIP clanovi |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Prosinac 2010 at 11:24 |
|
Kreirao sam na forumu novu titulu - VIP clan.
Za sada tu titulu imaju samo Miceps, *Ve* i Vedran Jaksic. Ideja je da to dobije ekipa koja se natjece ili se natjecala u fitnessu ili BB-u jer su oni vrhunski znalci i svaki dan ulažu užasno puno u svoje tijelo te vjerujem da njihovo iskustvo bi nam dobro došlo.. Ukoliko imate kakvih prijedloga ili zamjerki, slobodno recite. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za miceps i ve je ok. samo jeli ono zaista vedran jaksic je pitanje.nekako nije samo meni cudno.uletija tu ka padobranac ni dobar dan ni nista.zalipija par postova i to je to,neznan nekako mi nedrzi vodu,naravno bilo bi odlicno da je to zaista on
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to se i ja pitam jer je taj tekst mogao bilo ko C/P i registrirat se pod tim nickom... Inace, super Zoki, stvarno nema smisla da "citaju faq" :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bas to gymka,jos uz to bija je par puta na forumu i vise se ne pojavljuje
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je, to je Vedran. U kontaktu sam s njim konstantno putem e-maila i pripremamo intervju upravo. Tako da nema brige da li je to on ili ne. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bravo Zoki, fino si se toga sjetio
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |