Visina 183cm, 100kg |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Posni najbolje navecer....a možeš ga koristiti kao i medjuobrok
|
||
![]() |
||
Mario94 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Travanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 16 |
|
Uredu :) zanima me samo koju kolicinu?
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
pa ja jedem 250g tokom noci 30-tak grama proteina unesem u sebe....E pa to si sam uredi ja bi papao više da imam novaca posnog...neki jedu kilu dnevno ..neki pola ,neki ni tolko...tu ti ja ne mogu pomoci
|
||
![]() |
||
Mario94 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Travanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 16 |
|
Uredu onda hvala jos jednom
|
||
![]() |
||
|
jel ovo dobra prehrana?
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Ja bi umjesto ovog voca ubacio orasaste plodove.. voce ti ima samo fugljikohidrate u sebi, dok orasasti sadrze sve nutrijente..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
|
koje orasaste plodove preporucas?
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Bademi, kikiriki
|
||
|
||
![]() |
||
|
okej a sta se tice jaja sta je bolje pecena ili kuhana?
|
||
![]() |
||
kokodak ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
|
Isto ti je,ali samo ako ih peceš na teflonki bez ulja |
||
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
||
![]() |
||
Dede ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 15 |
|
ovo ti je bezveze pa de ce on s 100 kila radit taj program nema sanse da moze napraviti 10 sklekova a pogotovo push-up ako moze i jedan napraviti to je fantasticno. znam po sebi |
||
![]() |
||
|
Osoba od 100kg nema sanse da napravi 10 sklekova?! wtf?? |
||
|
||
![]() |
||
fit93 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 49 |
|
Evo da se ukljucim, vezano uz P90x nemora znacit da se nemože pocet, ima više nacina da se jedna vježba napravi i to tony detaljno objašnjava prije svake vježbe. Ti nemoraš napravit ispocetka 100% treninga, radiš pauze na pocetku kad nemožeš odradit do kraja. Ja sam osobno sa oko 100kg i slicnom visinom sa koma kondicijom uskocija u Insanity. Nije teško odradit neki trening koliko kasnije postaje teško iz dana u dan ponovo stiskat "play". Najbitnije je pocet i ustrajat u treningu i pridržavat se prehrane. Ako je problem, može se zapocet sa recimo 10 minute trainerom pa kasnije prec na nešto zahtjevnije. Ja bi možda za gubitak masti prije predložija Insanity nego P90x.. al za njega stvarno moraš bit malo lud :) Isto nije loš ni Les Mils Combat, pogotovo ako te privlace borilacki sportovi... high kick, low kick zabava, a kalorije se tope :)
|
||
![]() |
||
|
Davore podcjenjuje te haha :D
|
||
![]() |
||
|
Ovo je demokracija, svi imamo pravo na svoje misljenje |
||
|
||
![]() |
||
|
Haha :) ja sam se uvjerio u ljude koji mogu napraviti više od 10 sklekova....nisu 100 kila ali mislim da im fali koja kila do toga :)
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |