Visoko proteinska prehrana |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma samo vježbaj i jedi kvalitetno pa ce sve doci na svoje mjesto |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma hoce, hoce...kad se sredim malo možda nabacim i neku slikicu ;)
|
||||
Winners never quit and quitters never win.
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mogao bih i ja, al prvo se treba dovest u red |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ima vremena ;)
|
||||
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zato sta skroz izbacivanje UH bi je jedino psihicki sjebalo,naravno i smrsavila bi, a cikliranje UHima nije skroz izbacivanje,i to je moja preporuka za dijetu,ostalo je predrasticno
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Uh nema potrebe ispod ispod 50 -š00 grama
|
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ne kužim tu rijec "freak" |
||||
LiveStrong
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kako misliš da ne kužiš? |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja sam za ostale "normalne" ljude frik jer vježbam, jer se brinem oko hrane, jer znam što unosim u sebe, jer se zgražam na smece koje trpaju u sebe...kad se potrudim nekom pomoci još je gore pa sam si pustila mira od svega toga...ja volim ono što jesam,a ako nekom ne paše njihov gubitak ^^ |
||||
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma i mislila sam da si to rekla, ali ocito smo u drukcijim okruženjima ili ja to ne doživljavam tako rigorozno! Za sve što se želi usavršit potrebno je stalno bavljenje tim i ulaganje, bio ti tv reporter ili se bavio fitnessom, sasvim je svejedno, zato mi ta rijec "freak" nikako ne odgovara... |
||||
LiveStrong
|
||||
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zagorje moje zagorje ;) |
||||
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
globalizacijo, gdje je zapelo??? |
||||
LiveStrong
|
||||
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma ono je još ok, al ljudi neki ajme :D
|
||||
|
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |