Visokokaloricni dorucak |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zohan
Cita FAQ Joined: 20 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Kolovoz 2013 at 21:24 |
Ekipa koja je na masi, možete reci što jedete za dorucak?
Ja ponekad jedem mnogo zobenih pahuljich i mnogo mlijeka, ponekad Nutelu na kruhu s mnogo mlijeka, ponekad samo voce, medjutim sve mi je to pomalo dojadilo, pa si pokušavam sastaviti novi jelovnik da razbijem monotoniju koju sam si stvorio. Uz to, želim još koju kilu nabaciti, pa su mi potrebni visokokaloricni obroci. Uglavnom, ostatak dana sam si gotovo sredio, ali za dorucak nisam previše maštovit. Pa ako mi možete predložiti nekoliko brzih dorucaka, s barem 500 kalorija. Edited by Zohan - 16 Kolovoz 2013 at 21:25 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ti jedne cure na masi. decki još šecu svoje plocice po plaži Kod mene su ti baza domaci raženi kruh i zobene, u ovim kombinacijama: 1) 100-150 g raženog + 150-200g posnog (sam ili kombinacija sa purecom šunkom) + 1 cijelo jaje + 3 bjelanjka (tu možda dodam malo posnog ili šunke...) + pureca šunka/posni + losos + mix tune i posnog (kao namaz) 2) 100 zobenih + mjerica wheya + neko voce nekad (trenutno su borovnice u djiru) + 150 g posnog To ti je to uglavnom...i sve ti je min 500 kcal... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cekaj ovaj plus je dodatno? ili samo obroci :O
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesi lud! To su varijante :)
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha! Pa sada geldam nije mi jasno...zašto je onda broj 2 tamo haha nisam skužio...da ti je to dorucak...morao bih i ja svoj onda pojacati...:D Sve nekako mislim ah imam jak dorucak imam jak dorucak...i sada pogeldam što si napisala i nije mi jasno dali stvarno to 1obrok :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe joj joj...pa napisala sam da su mi raženi i zobene baza za uh-e, to su mi 2 kombinacije na koje onda dodajem ovo drugo....svaki plus je drugi dodatak na bazu Nisam ni ovako mrvica, kakva bi tek bila da sve ovo satarem
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vjerujem da bi ti bilo teško ;) I ja sam u fazi trenutno da budem nekako što veci :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
medeni
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2012 Location: Kutina Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
dorucak zobene naravno sa mlijekom gluposti su ove price sa vodom pa ne zelim si komp'licirat zivot i ubacim 4-5 kocki cok za kuhanje ona iz Lidla zlatna :P plus amino plus multi nekad omega ma vozi samo
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
O da, whey s vodom je zbilja kompliciranje života Ti voziš tako i to je ok ako ti odgovara.
|
|
|
medeni
Post Options
Thanks(0)
|
a gdje sam ja tu spomenuo whey???
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
dobro, poanta je manje više ista :)
|
|
|
medeni
Post Options
Thanks(0)
|
poanta je ...da pazim na smece od hrane i poanta je da radim fizicki posao i bildam tako da slobodno mogu jest zobene sa mlijekom..whey naravno sa vodom
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ja ti uopce nemam problema sa zobenima i mlijekom kao ni sa svim ostalim kombinacijama opcenito u odredjenom kontekstu tako da me to ni ne cudi previše :) I ja sam sad slobodno pojela sladoled tako da...
|
|
|
Barinjo
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2012 Location: Varaždin Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dorucak za masu:
5 jaja + salata(paprika,rajcica) 100g zobenih sa 300ml mlijeka-dodas oko 30g kikiriki maslaca(ili orasaste plodove) 1000 kcal samo tako |
|
medeni
Post Options
Thanks(0)
|
ma bravo samo ti papaj ja cu kasnije cinkicu jednu haha
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
inace obožavam visokokaloricne dorucke nažalost nemam blender da si to svaki put smješam, prije sam znao 200 g zobenih, a ponekad 200 g maslaca od kikirikija
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |