Visokokaloricni dorucak |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gle njega, ko da imam 3 god i mašnicu na glavi
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo ti papaj Gymka
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
medeni
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2012 Location: Kutina Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mašnicu daaaa i repic još svezan :P
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni fali još 3-4cm da mogu napokon pundjicu opet napravit :D
|
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci jedan cupavac
|
||
Zohan
Cita FAQ Joined: 20 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo jedan lagan, ukusan, a opet visokokalorican dorucak koji sam smislio ovih dana:
- 0,5 litre mlijeka s 3% mm - 300 kalorija - 15 grama proteina - 100 grama zobenih pahuljica - 400 kalorija - 14 grama proteina - 30 grama whey proteina - 90 kalorija - 24 grama proteina - 100 grama mljevenog plazma keksa - 300 kalorija - 8 grama proteina To je ukupno 1090 kalorija, te 61 gram proteina. To natrpam u sebe i vec sam unio gotovo pola potrebnih proteina za tekuci dan. A vjerujte mi da je lagan i ukusan, za ne povjerovati, najviše zbog plazma keksa.. Probajte! |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahahahahahahahah :))))
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je super light |
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moj nikako ne ide ispod 1600 haha :))) Ne smijem ni pisati ako baba vidi :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaha... ali nemaš brige baba nam je pocela jest
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni najdrazi dorucak kad se idem najest bas:
5,6 jaja 100g slanine 50g gaude 100g integralnog kruha :) |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, i sve na kajganu, ha! ...pa drva cijepat |
||
||
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fali još žuja i možeš i kanale kopat:)) ovaj light dorucak davorov mi se više svidja Edited by Scarpetta - 20 Kolovoz 2013 at 12:28 |
||
Zohan
Cita FAQ Joined: 20 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ja sam pokušao nekoliko puta salame, paštete, jaja i sl. za dorucak, i jednostavno mi ne odgovara. Jedva ih pojedem, preteško mi je to za dorucak. Radije cu pojesti 4 šnite kruha s nutelom i litru mlijeka, nego nešto slano. :D
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |