Vježbanje na karikama |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Srpanj 2010 at 15:54 |
|
Da li je itko od FITovaca vježbao na karikama i kako gledate na to?
Kakva su iskustva i da li planirate nabaviti karike? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gimnasticari koji su nam cesto motivacija, jer izgledaju izvrsno, su popularizirali karike i sve više ekipe vježba na njima.
Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
SnowDonkey
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni su baš prije desetak dana stigle karike koje sam narucio, Xtreme Rings model. Jednostavno ih je za postaviti, a koliko je to zahtjevno, što da pricam, ko nije probao, neka proba.
Po mojem skromnom mišljenju, najjaca stvar za razvoj gornjeg dijela tijela... A i zabavno je. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probao sam ponešto.. ali ne koliko bih želio... cim dovoljno zaljecim rame, više cu inace super stvar, jeli
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gdje?Kolko para?Trebaš puno mjesta za njih ili ne?Ja bi to doma,al ne znam ni gdje kupiti ni kolko košta ni kud bi onda to postavila .Ti ih imaj do 27.8. a onda ih daj meni za rođkas,može? |
||
SnowDonkey
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zakon |
||
SnowDonkey
Post Options
Thanks(0)
|
|
Može, može, dogovoreno... Pogledaj na netu, imaš ove Xtreme Rings, Elite Rings, odi na Rogue Fitness... Neke su skuplje, neke su jeftinije, sve skupa između 50 i 80$, bez poštarine i pristojbi. Ne znam ima ih kod nas. Za njih ti ne treba puno mjesta, samo štanga za objesit... |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |