Vježbanjem do osmjeha |
Post Reply |
Author | |
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2009 at 16:30 |
I ostali su primjetili da sam puno sretnija i veselija odkad sam krenula s teretanom i zdravom prehranom. Osjecam se kao druga osoba, veselija, pozitivnija, sretnija.
Da mi je netko rekao prije nekoliko mjeseci da ce se takva promjena dogoditi, ne bih mu vjerovala. Sve mi je išlo na živce, sve me nerviralo, ništa me nije moglo usreciti, nisam voljela samu sebe... A onda, preokret! Imam energija kao cijela nogometna momcad. Dogodilo li se to i vama? Jeste li sretniji i zadovoljniji odkad vježbate i zdravo se hranite? |
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
ufff definitivno je tako i mnei...jedva cekam teretanu i presretan se vracam kuci.....
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima nas, ima nas. Poznanici ne mogu vjerovati kad im pricam, poletna i vesela ulazim u teretanu, a još veselija se vracam kuci. |
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
BitterSweet
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
daaa... cini mi se da je pocetak bavljenja vježbanjem i prehranom potaknuo val drugih pozitivnih promjena
samo se bojim da cu se kad tad naviknut na to sve pa me nece toliko ''podizat'' |
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
podizat ce te zato sto ces uvijrek htjeti jos i jooooooooooooooooooooooooooos |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
OOOOOOO DAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! JA SAM TOTALNI OVISNIK O RUNNERS HIGH-u!!!!!!!!!!
Kad se sjetim tog osjecaja, ma neeeema te stvari koja bi me odgovorila od treninga!!! Dok sam išla na crobik, kad svi krepaju zadnjih š5 min, ja + moj repic skacemo do nebaaaaaaaaa!!!!!! TRALALLLALALALLA!!!!!! |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stvarno se covjek navuce na to "osjecam se high"(bez onog mozak bye bye )
I duša i tilo dožive totalnu revitalizaciju, apsolutno. Meni se nekako to vuce od malih nogu jer sam naucena iliti istrenirana (moglo bi se rec odgojena) da stalno budem u pokretu, a tu je i onaj moj prirođeni nemir, tako da ta ovisnost meni i nije baš nešto skroz novo. Ipak, imala sam fazu na faxu kad sam se totalno posvetila ucenju i uvatila onih izgovora da nemam vrimena za nikakvu aktivnost, pa sam trpila grozne bolove u leđima i na kraju je presudilo to što me gadno ukliještilo u kicmi da sam vrištala! To je bilo prosvjetljenje, pa sam se polako pocela vracat starim navikama. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Definitvno se zbog vježbanja osjecam bolje
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja takodjer |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |