Vježbe za biceps |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad se bacam na definiciju (mozda) |
|
|
|
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne mozda nego sigurno ! lepo je ovo nema sta samo definisi i sve super
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Eh kad bih uspio izdefinirati, a da volumen ostane 43..
Edited by davor23 |
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
I koje jos vjezbe radite za biceps?
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
davore da izdefiniras i ne ostane 43 sta fali nece ti bit tolika razlika
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sta ce mi da mi padne ispod 40.. znam sa š5 god sam dosegao biceps 40 i takva radost bila.. i sad da padne.. meni glavno da je ruka jaka.. a polako nek dolazi defka.. |
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Al ne kontaš da recimo definiranih 38 izgleda vece nego zalivenih 42? |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
A neznam ja bas koliko 38 izgleda vec od 42,43.. meni glavno da se vidi kvrga
|
|
|
|
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bolje i lepse ... probaj
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
upravo na to san thorn cilja da mu dodje 38 na definiciji izgleda bi brutala
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
A cemo vidjet.. ne vjerujem da ce padat ispod 40.. ne vjerujem ja da cu se uspjet nesto izdefinirat, samo malcice da se bolje vidi misic, i ja zadovoljan.. neda se meni stalno bit na dijeti, kad bez UH postajem nervozan..
|
|
|
|
Komar22
Cita FAQ Joined: 27 Rujan 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
molio bi preporuku za 4 vježbe za biceps, koje su po vama najdjelotvornije za rast, koliko ponavljanja i sl?
Hocu malo izmjenit program i isprobat nešt drugo.... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Premjestio sam ti post u glavnu temu gdje diskutiramo o vježbama za biceps.. Evo i clanaka pa slobodno malo prouci: vježbe za biceps Video prikaz vježbi |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zgibovi Veslanja Zajebi izolacije, ne treba ti to sad. Koncentriraj se na složene pokrete i bit ceš velik i jak. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |