Vježbe za biceps |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | ||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š. stojeci biceps ez sipkom
2. stojeci biceps bucicama dvorucni 3. stojeci biceps bucicama jednorucni 4. sjedeci biceps bucicama jednorucni 5. sjedeci biceps bucicama dvorucni 6. biceps hammer stojeci 7. biceps hammer sjedeci 8. biceps bucicom na scot klupi 9. biceps hammer na scot klupi š0. biceps na scot klupi sa ez sipkom šš. biceps kablom dvorucni š2. biceps izolacija jel ima jos kaj? |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedna od najboljih vjezbi za biceps kolko citam su zgibovi kad se drzis za onaj trokut, onaj nastavak npr za sjedeca veslanja kaj se zahakla, nejga uhvatis izmedju sipke i pumpas zgibove, odnosno penjanje po uzetu, ovo je najbliza simulacija penjanja po uzetu sa tim uskim hvatom
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha cita se t nation jeste, zgibovi paralelnim hvatom |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehehehe Yup, a i mislim da sam bas na onom linku kaj sam postal vidio tipa da ima bas to u treningu pa sam se sjetio i tog clanka :) Iako u zadnje vrijeme slabo nekaj citam, zbrka mi je i osjecaj zurbe u glavi stalno tak da nemam mira citat bas sve clanke, al budem to nadoknadio vec :) I nerviraju me s tim bombardiranjem informacija, nije mi dost jedan zivot i ovo vremena kaj imam da sve isrpobam a zanima me :) Edited by The Phoenix |
||
Komar22
Cita FAQ Joined: 27 Rujan 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koja veslanja tocno? Edited by Komar22 |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sva. Ja bicepse najviše osjetim na klasicnom bent over rowu Radi i ovo što ti decki kažu, zgibove sa paralelnim hvatom, ubica za bicepse Ove klasicne vježbe tipa biceps pregib mi se uopce ne sviđaju, kao da mlatim u prazno :S |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |