Vježbe za donji dio leđa |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Srpanj 2014 at 16:55 |
Pošto sam prisiljen trenirati doma sa minimalno opreme nikako da nađem neku zamijenu za mrtvo dizanje...pošto nemam šipku a ni dovoljno utega...zanima me da koje su najbolje vježbe za donjio dio leđa a da se mogu raditi samo sa tijelom i nekom manjom kilažom koju bi nekako mogo iskemijat,možda punit karnistere i slično...
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Leđnjake? imaš nešto povišenu klupicu? Ma bitno je samo da noge imaš gdje stabilizirati.. da možeš se pokretati :/
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Klupica je u izradi...mogao bi njih raditi,možda jednonožni deadlift,za njega ne treba velika težina...mislio sam i ovo radit jer sam se sad sjetio da imam jednu bačvu ovakvu pa bi ju mogao napunit pijeskom i dizat...ovo mi je praktički deadlit,samo još pojačan...
http://www.youtube.com/watch?v=PCrY33ezoiU |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da da gledao sam ovo kada su se natjecali ove godine za StrongMena sa kugletinama onim Uffffff
Pa dobra ideja..samo znaš šta .. iskreno ja donji dio leđa nisam radio dok utege nisam imao..jer tada nisam imao ni pojma da je donji dio leđa bitan :/ Došao bih sigurno do nekake ideje... Jer ovaj moj bench je sprava za sve leđa noge prsa ruke haha :)) Samo moram patentirati još za ramena nešto i to je to :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Budem vjerovatno onda uzeo suitcase deadlift,one leg deadlift i ovaj keg lift kao vježbe za taj dio...
|
|
filip_myself
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Sesvete Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda da uzmeš elastično uže pa radiš s time. Nije isto kao utezi i to je dobro. Imaš na web shopu sa 3 različita otpora
|
|
Live your life be free, you know you can have it all
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Most. Prebacivanje u i iz njega :D
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |