Vježbe za donji dio prsa |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja radim istu tu viježbu, samo sa bucicama... meni je bolje
|
||
Moľeą sve ąto hoćeą, samo trebaą znati ąta ľelią.
|
||
Jeniii
Cita FAQ Joined: 30 Ožujak 2011 Location: Albania Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja sma isto tako zelim popunitii i gornijeg dio tijela ali kako jel znas ?
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moraš izgraditi mišice gore a to možeš tako da budeš u kalorijskom suficitu i treniraš s utezima.. citaj podforum pocetnici
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Claric
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pulloverom bucicom mozes pogoditi koji god hoces dio prsa ako prije toga napravis predzamaranje npr kablovima.
|
||
Juzernejm
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 138 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Donja prsa... nisam nikad kontrakoso radio, no dipsovi sa nogama put naprijed su dali dobre rezultate, pogotovo ako se nakon nekog vremena nadoda opt.
šta se tice gornjih prsa, pressovi na kosom bencu, bilo sa šipkom il bucicom, pogađaju gornja prsa, crossoveri na kabelima pogađaju centar prsa, šta 'spaja' prsa. To je bar meni dobro, nezmam kako drugima...
|
||
Get ripped or die mirin'
R.I.P. Zyzz |
||
flaviann
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moram poraditi i na njima,do sada nikad nisam...
|
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne kuzim. pa bilo koje vjezbe da radis za prsa, donji dio je najlakse dobit.
gornji dio je onaj koji je teze dobit |
||
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto kod mene je gornji puno lakše došao od donjeg, ali nikako pa nikako prsa dobit! Nikako da narastu, postrance još kako tako popunjeno ali sredina - kost. Za donji dio prsa radim kontrakosi benc + razvlacenje na Cross-u, i ne pogadja mi srednji dio prsa vec donji, bez greške. Mj dana znam radit kontrakosi sa slobodnom šipkom, nakon toga mj dana sa bucicama. |
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha moguce da tebi hoce gornji dio, ali vecina ima donji dio a gornji je problematican. a sta se tice sredine tu moras samo raditi sajle i fly s bucicama i dobro papati da nebude kost |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |