Vježbe za istezanje - 5min |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se istezem-nikad
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
_iris_
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja se zagrijavam na pocetku treninga a na kraju istezem i to istezanje traje oko š5tak min, volim istezanje na kraju jer se onda ljepo opustam i istezem dugo i koliko hocu, ne istezem se poslje svake vjezbe jer nemam pauze izmedju vjezbi eventualno ponekad ako osjetim da mi treba ali rijetko
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako treba još da se ja naviknem na to, uh |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
_iris_
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa zasto ne mozes? meni istezanje bas pase, ponekad kad mi se ne trenirat ili kad sam umorna/slaba jedva cekam to istezanje
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A nemam tu naviku.. i nekako uvjek zaboravim, ali promjenit cu to |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svakako mijenjaj. Sve do prije par mjeseci se također nisam istezao na kraju treninga, nekako bih uvijek to preskocio i otkako sam poceo s istezanjem na kraju svakog treninga, ma koliko ubitacan bio trening, upale su smanjene i nema grceva tokom dana. |
||
_iris_
Post Options
Thanks(0)
|
|
mene usprkos istezanju uhvati upala uvijek ako imam pauzu, recimo tjedan dana ne vjezbam, poslje prvog sljedeceg treninga jedva hodam mozda pretjeram s tim prvim treningom nakon pauze neznam, sad sam uvela i zagrijavanje na steperu a ne samo trbusnjacima i tako nekim vjezbama
|
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tocno to,nemam naviku,a kadkad zaboravium,a dikod se jedva cekam otuširat |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |