Vježbe za jačanje stiska šake |
Post Reply |
Author | |
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Travanj 2015 at 22:36 |
Pozdrav, kao što ste i prema naslovu mogli naslutiti, zanima me kako da ojačam stisak šake, koje vježbe su dobre za to...
Naime, problem mi je najveći što se toga tiče na mrtvom dizanju, jer čim pređem težinu od 100kg jedva napravim 2-3 ponavljanja i onda mi već šipka spadne na prste pa moram koristiti gurtne za bezveze pa bih htio nekako ojačati taj stisak šake da nemam veće probleme pri mrtvom dizanju... Hvala
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nevjerojatno je to što na ovakva pitanja možeš sam nać odgovor na youtubu-u bez problema al ajde...
Wrist curl Reverse wrist curl Edited by Thor - 23 Travanj 2015 at 22:55 |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala lijepa, međutim, ovaj forum i postoji da prodiskutiramo oko nečega, a ne da sve tražim na netu sam, jer onda ne vidim smisao svega ovoga
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Free climbing najbolja vezba za sake, prste i podlakticu
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |