Vježbe za listove |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 06 Rujan 2010 at 14:51 |
|
Radite li neke određene vježbe za listove, ili ste full fokusirani na kvadricepse?
![]() Evo jedna određena vježba za listove: Podizanje uza zid Evo još jedne vježbe (slika): ![]() Ostale vježbe možete naci ovdje: vježbe za noge / listove Radite li neke vježbe ili ne? Da li bi voljeli imate ovakve listove: ![]() ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Takve listove bas ne, ali svakako jace nego
sto jesu.. Ja radim stojece podizanje na prste.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
|
mislim da kod listova igra samo visoki volumen :D
|
||
mrtav hladan
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Koliko cesto to radiš? Svaki put kad radiš noge ili? |
||
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Da.. Listove bi trebalo vise puta tjedno radit i velik broj ponavljanja, oni se brzo oporavljaju.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
TopForm ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
|
radim iste vjezbe ko na slici samo bez sipke i utega vec na
spravi bas za to,al sistem je isti...uvjek volim podebljat kilazu da listovi gore ![]() |
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
Ko hoce da mu pomognem vježbat???
![]() ![]() ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
|
Dobra!
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
@ Zika
Ja ![]() ![]() ![]() Nekak sam izgubio volju za vježbanjem listova, ono, mislim da sam im posvetio najviše pažnje, a debili ne reagiraju na nikakav treining. Listovi su stvar genetike, ili ih imaš, il ih nemaš, užas ![]() Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
Može
![]() Kužiš, onda moraš furat, nema nemrem da ne ispadneš papak ![]() Evo cijelog clanka o vježbama za listove, Phoenix mi ga je proslijedio, nešto smo bili pricali o tome t-nation - diamonds_in_the_rough |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
moji nikakvi.. ali iskreno nisam ih ni trenirao... no neznam koliko ce pomoci...vjerovatno skoro ništa
![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|
moji također nikakvi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
moji brutalni
![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
ženama opcenito listovi bolje reagiraju na trening nego muškima, po onome što sam primjetio ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
![]() |
||
|
ma daj; ocito je to razlog ali zbilja, listovi mi se lako i lijepo oblikuju i to u vrlo kratkom roku.. hm... |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
|
pa kažem ti ![]() |
||
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |