Vježbe za prsa |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovisi prije svega kako se namjestiš za bench press, tj radiš li BB ili PL stilom. |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ThornOfFaith reci dali si radio mozda 5-3-š,,,ako jesi dojmovi?!
ja cu uskoro kenuti sa njime samo sto cu u nekim vjezbama povecati volumen! |
||
mrtav hladan
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesam, odradio ga 3 mjeseca i zaista je super stvar, same pohvale. No istina je i da zahtjeva izniman napor i hladnu glavu. I probao sam sve 3 ili 4 verzije 53š (što ponaprije ovisi o pomocnim vježbama koje ubacuješ) i razne kombinacije i u tom i je prednost nad ostalim programima. No pauzirao sam s 53š prvenstveno jer sam zahtijevao povecanu kcal potrošnju na treningu što mi 53š nije omogucavao. Svakako za preporuku Ne možeš ništa izgubiti, samo ojacati |
||
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel ovo dobar trening za prsa? Sve je po 4 serije
Kosi sa bućicama Ravni bench Pectoral mašina Dumbell fly Kontra kosi bench Hvala |
||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije loš, jedino bih promijenia raspored vježbi: Ravni bench Kosi sa bućicama Dumbell fly Kontra kosi bench Pectoral mašina Ja osobno mašine uvijek ostavljam za kraj, a idem od teže prema lakšoj vježbi, isto tako ti savijetujem da radiš DB fly za gornji dio prsa, znači na kosoj klupi za gornji dio prsa tako da ti na kraju kad sve sagledaš ispadnu 2 vježbe za gornji dio prsa (Kosi sa bućicama, Dumbell fly), 2 vježbe za srednji dio (Ravni bench, Pectoral mašina) i 1 vježba za donji dio prsa (Kontra kosi bench) ... Edited by Thor - 10 Veljaca 2014 at 18:31 |
||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na odgovoru :)
|
||
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
|
Thor Jel vam mogu napisat za ostale mišićne skupine vježbe pa da mi date mišljenje? :)
|
||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa možeš, zašto ne...
Edited by Thor - 10 Veljaca 2014 at 22:44 |
||
|
||
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo tek sad vidim :) zači sve je po 4 serije osim ako ne naznačim posebno
Noge:čučanj,iskorak,ekstenziha,hiperekstenzija,sprava za listove Ramena:razručenje bučicama,naizmjenično predručenje bučicana,rameni potisak bučicama,rameni potisak iza glave na smith mašini Biceps:scotova klupa,hamer pregib(2serije),pregib s rotacijom(isto dvije),pregib na sajlo Triceps:ekstenzija na sajli,ekstenzija obrnutim hvatom,i ona vjezba kao francuski potisak ali s bučicom Leđa:lat na prsa,lat na iza glave,vesanje,hiperekstenzija HVALAAAA :) I jeli mi za prsa bolje dipsevi ili kontra kosi? |
||
Thor
Post Options
Thanks(0)
|
|
Šta se tice nogu plan programa je ok, kod programa za ramena ti po meni fali još jedna vježba za rear delt (stražnja glava ramena), npr. bent over lateral raise, a rijedosljed bi mi bio ovakav: -rameni potisak bučicama -potisak iza glave na smith mašini -razručenje bučicama -razručenje bučicama nagnut prema naprijed (bent over lateral raise) -naizmjenično predručenje bučicama ..šta se tiče treninga bicepsa i tricepsa ja bi taj trening spojia u jedno, tako da radiš naizmjenice vježbu za biceps pa triceps ili obrnuto, npr... -scotova klupa -francuski potisak s bučicama -hamer pregib -pregib s rotacijom -ekstenzija na sajli -pregib na sajli -ekstenzija obrnutim hvatom ...program za leđa je isto ok, a šta se tiče dipseva i kontra kosog pa isprobaj i jedno i drugo pa sam procijeni, to je više od osobe do osobe... Edited by Thor - 22 Veljaca 2014 at 09:49 |
||
|
||
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
|
HVALA NA TRUDU!! :) Sve je ljepo objašnjeno :D
|
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretno Domo
i javi nam napredak |
||
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha oću oću,valjda ce ga bit vise nego dosad haha :)
|
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Biti će treba nekad i malo strpljenja |
||
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nikad nisam radio leptir.
jel na ovoj drugoj slici samo takav nastavak (gdje se vidi oslonac za ruku) ili se ove dvije sprave razlikuju? http://www.koloseum.org/slike/velike/peck-deck-prsa-zadnje-rame2.jpg http://www.muska-posla.com/Srednja_Prsa_Slike/peck_deck_fly_2qq.JPG |
||
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zna netkoo??
|
||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |