Vježbe za prsa |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj drugi link ti nešto nije uredu tako da nemogu doci do slike al predpostavljam na koju spravu misliš u drugoj slici i da ovako na neviđeno 99% je sigurno da se razlikuju,.. predpostavljam da misliš na nešto ovako s jastučićima:
..kad probas vježbat i na jednoj i drugoj primjetit ceš razliku, a onda je na tebi da odlučiš koja ti više odgovara. Edited by Thor - 24 Veljaca 2014 at 20:02 |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutno sam u fazi nekoj kada mi je letenje bučicama najdraža vježba kod prsa postala :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni isto,i to na kosoj klupi :))
Edited by Domo96 - 24 Veljaca 2014 at 22:35 |
|
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
kod tog leptira, jel moram na nesto posebno obracati paznju, jer sam imao bol u ramenima (doduse taj put se nisam ni zagrijao)?
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da podlaktica mora bit pod pravim kutem sa tijelom,te nadlaktica i biceps da tvore pravi kut :)
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa neznam zašto su te ramena zaboljela ali ljudi u dobrom djelu slucajeva pretjeruju s težinama pa se zna dogodit ozlijeda,..možda da smanjiš kilažu... a prije toga pogledaj na youTube-u pravilnu tehniku izvođenja vježbe ak nisi shvatia Dominu smjernicu...
.. i da, zagrij se pravilno prije treninga. |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
treger
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
A znam na sto mislite ali neznam kako obajnit,mislim dolnja strana ruke di je triceps sa tijelom 90 stupnjeva i nadlaktica sa bicepsom :0
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne kužim se baš u to ali mislim da ako ciljat prsa (a valjda to radite) onda ruke moraju bit fiksne (kao krila, zato se i zove letenje bučicama), drugim riječima položaj u kojem kreneš mora ostat isti tokom pokreta a ako radiš najteži verziju (s ispruženim rukama valjda jer su tako prsa u najnepovoljnijem položaju) ne smiješ vući uteg bicepsom
|
|
treger
Post Options
Thanks(0)
|
http://ifitnessstudio.net/bench-press-proper-form-techniques/
zasto ja ne vidim razlike? zamolio bih nekoga da mi proba rijecima objasniti ako nije problem...
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Spuštanje špke...položaj laktova ramena...sve je objašnjeno.... ne znam što ne vidiš :)
A bench kao becnh ... što godkažu ja volim tu vježbu..i ne bih je izbacivao..ali jedino što bih ti predložio da je koristiš kao sekundarnu vježbu :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Ros
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
poz eto moj trening prsa, nejdem u teretanu radim doma 40kg uteka imam i improvizirana bench klupa :)
znaci ovak 1. sklekovi sa nogama na krevetu, normalni na podu, sa rukama na krevetu, vojni, dijamntni, siroki (svaki po 10x bez odmora izmedu)1min odmora i onda jos svaki taj do otkaza... 2.becnh normalni 4x12 40kg 3.bench uski 4x10 35kg 4.bench dizanje bucica (neznam kak se to kaze) 17kg u svakoj ruci 5.letenje bucicama 4x12 10kg u svakoj ruci 6. sipka iza glave (neznam kak se zove vjezba) legnem dignem sipku iznad prsa i idem unatraske s rukama sa sipkom iza glave :) 4x12 25kg eto to je to :) i tak mi pretezno svaki puta izgleda, mjenjam setove sklekova malo ali to je uglavnom to... poz |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje je kosi bench? :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Ros
Post Options
Thanks(0)
|
reko radim doma, nemam kak kosi bench ubaciti... bum posto sliku svoje improvizacije za klupu kada dodem, sve ce ti biti jasno...
ako imas kakvo alternativno rjesenje, primam prijedloge... |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno :) jel imaš šta od opreme samo što mi reci?
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Ros
Post Options
Thanks(0)
|
od opreme? imam jednu benche sipku (improviziranu), 40 kg utega, 2 sipke za bucice i onu vijugavu sipku (neznam kak se zove) ona je original nije improvizirana :) i to je to... jos u stokovima zabijeno za zgibove ali to nema veze sa ovime...
a klupa za bench mi je ovak... dva drvena stolca (štokrla-neznam kak ti kazes) i tabure na kojem je deka i daska.... glavu drzim na toj daski.. a tamo di su mi noge stavim niske stalke od zvucnika da mi noge malo digne u zrak jer su mi stolci previsoki pa se spigam dok radim :// (vidjet ces sliku) xD za teretanu nemam para, a doma radim ovak prek zime, sada kada zatopli vracam se opet van... |
|
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |