Vježbe za prsa |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma odlično prijatelju :) Sviđa mi se! :) jer pričamo istim jezikom... improvizacija :)
Gledaj Dovoljna ti je mala dašćica ... čvršća gdje bih ju mogao namjestiti pod kosinu....na nekih 45 stupnjeva....prisloniti ju uza zid..i sa nečime od dole podbočiti...ili nekako zabiti....da se ona ne može micati..tako kada sjedneš na pod...samo se nasloniš na nju... i radi bučicama kosi....a dodatno možeš raditi sa povišenim nogama radi što ćešće...bitan je jako gornji dio prsa....samo pazi kod kosine kada podigneš nogu....da ne gađaš ramena :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Ros
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na ideji, nije mi tak nekaj palo na pamet, vec imam u glavi kak doma da to probam izvest, vidjet cemo jer zabijat nikaj nemrem, nebum bas parket probio radi toga :)
ali vrijedi pokusat ... |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha :) probaj bilo što postaviti samo da imaš kosinu :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ideje su vam mrak inače, ja sam kosi radila sa sklekom na povišenju. Znači noge na povišenju, bugarska vreća od 16kg na leđima i sklekovi do iznemoglosti |
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahaha Ja sam knjige iz škole :D vidiš koliko smo imali ih kada sam dobio onolika prsa :D eh barem nečemu služile dobro! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da vas nesto pitam,znaci koliko serija bi trebalo po skupini? Za ramena mi ispadne 20 serija a za biceps 12,tricrps isto 12,jel radim previse serija?
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto triceps 12 a biceps 20?
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Biceps i triceps 12 a ramena 20 ,neznam zasto dosad nisam razmisljao dali je to previse ili ne ali sad ne zabrinjava s obzirom da sam vrlo malo napredovao dali je to previse/premalo?hvala
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
s kolko radiš ramena kg i što sve radiš?
|
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
sa bicepsom 12? a sa tricepsom 12?
ramena 20? Preporučio bih ti za ruke da radiš super setove :) šta sve radiš kod ramena? jel gađaš sve 3 glave?
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
Za ramena radim razručenje,predrucenje,razrucenje kad sam sagnut za straznje rame,potisak bucicma i potisak sipkom iza glave.kilaze su mi da mogu 8ponavljanja napravit..jel radim previse? Inace malo iza u postovima mi je thor poboljsao program pa mozete pogledat tamo pise :) hvala
|
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
Noge:čučanj,mrtvi dizanje,vertikalni potisak,fleksija za straznju lozu,sprava za listoveRamena:razručenje bučicama,naizmjenično predručenje bučicana,rameni potisak bučicama,rameni potisak iza glave na smith mašiniBiceps:scotova klupa,obicno dizanje utega ja mislim da je barbel curls,hammer prgib,pregib na sajli
Triceps:ekstenzija na sajli,ekstenzija obrnutim hvatom,i ona vjezba kao francuski potisak ali s bučicom Leđa:lat na prsa,lat na iza glave,vesanje,hiperekstenzija Edited by Domo96 - 07 Ožujak 2014 at 21:32 |
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
Moze odgovor? :)
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Više ponavljanja za ramena :) ako ti je max 8 onda ti je pre teško kod izlorajućih vježbi..i pred postavljam da ti se opasno tijelo miče kod izvođenja :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
A broj serija? Znaci vise ponavljanja ali dali mi je za ramena previse 4-5 vjezbi svaka 4 serije,naspram biceps samo 12 serija ukupno? Hvala
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Trebao bih naći svoj broj ponavljanja...teško ti tu mogu pomoći....
Jedino što ti mogu reći da kod složenih vježbi i većih mišićnih skupina traži veću težinu i manji broj ponavljanja...a kod manjih skupina i izoliranja veći broj ponavljanja Jebeš seriju odluči sam :D Možeš u jednoj se ubiti za 4 :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |