Vježbe za ramena |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo, danas sam uspio napraviti 8 x š+2+3+4 ponavljanja = 80 military presseva na svaku ruku s 24kg kettlebellom.
|
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svaka cast. Ocigledno je da si u formi, tursko dizanje je jedna od zahebanijih vježbi s kojima sam se imao prilike susresti |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E kad bi barem i turskog dizanja mogao napraviti 80 na svaku ruku... ...tko zna, možda jednog dana. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja još uvik ne mogu sa š6icom, svega par puta |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
izgledaju zanimljive te girje s kojima radita,valjda cu imat jednom priliku malo s time se nabacivat
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imamo za pr-ove posebnu temu u Vježbanju |
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Chaxy,
military press sa š6kg za djevojku nije lak zadatak, pa ako možeš i "samo" par ponavljanja...hehehe, to je odlicno. Ne poznajem baš puno djevojaka koje to mogu. Chaxy je amazonka Thorn, izvinjavam se. Bilo je na temu vježbi za ramena, a kako nemam obicaj cesto pisati na temi o "što sam danas vježbao", ubacio sam to ovdje. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zmaj,
ako si u Zadru ili okolici, raspitaj se kod Chaxy za probu s girjama. Ona trenira kod covjeka koji zna što radi pa bi ti mogao pokazati što i kako raditi. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe, trudim se.
Zmaju, sumnjam da bi potezao od Trogira do Zadra, ali ako hoceš možeš doci jednom na probu, cisto da probaš i vidiš kako izgleda trening. |
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
eventualno bi moga na zimu, sad me siluje posal da nemogu prakticki ni do splita kad ocu nego moran planirat unaprid |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Drz se ti utega |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zašto to kažeš, što fali girjama? |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
i mene zanima... |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Težina od 200kg jel davore |
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
narrow minded..
|
|||
|
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Davore,
nudim ti besplatan kettlebell seminar. Možemo ga odraditi gdje ti želiš, ima livada na Trsatu... Ozlijediti se neceš, a ja cu se prilagoditi koliko treba tako da ne izgubiš niti jedan dan svog treninga. Jedini su problem kettlebelli...mogu nabaviti jednu š6icu, ili možemo pricekati 2 tjedna da mi dođu kettlebelli koje sam narucio. Ako stvarno želiš vidjeti ima li to smisla ili ne, sada imaš dobru priliku. što kažeš? Ne možeš ništa izgubiti... |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |