Vježbe za "skidanje"stomaka? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
nabrzinu sam preletila temu, jer nemam baš vrimena u zadnje vrime uglavnom, sanjalica i ja sam sa š5 godina naglo / nezdravo smršavila i bez obzira na svakodnevno vježbanje, ostalo mi viška kože i tek sad nakon 2 godine koliko toliko sređene prehrane i aktivnog vježbanja sam zadovoljna, a mislim da nikakve kremice i slicno ne pomažu... samo rad i disciplina
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tek sad hvatam malo vremena da procitam. Hvala na savjetima.
Kompletna prehrana mi izgleda ovako: dorucak-zobene,kukurzne,saka grozdjica,saka brusnica medjuobrok-dvije vocke rucak- meso sa povrcem, nemasna pita od krompira, pire od krompira sa mesom, razne corbe (grah,grasak,leca,mahune itd...), ili neka tjestenina (npr. spageti,makarone), riza... medjuobrok- dva cijela kuhana jaja (dal da jedem cijela jaja ili samo bjelanjak?) i onda ankon aktivonosti vecera- proteinski shake u niskomasnom mlijeku, koji sadrzi esencijalne aminokiseline,L-carnitin, par minerala i vitamina... Jako cesto zaspem jako gladnog stomaka, ne znam dal je uredu ako ubacim tunu u maslinovom ulju (rio mare) umjesto shake-a ponekad, naravno ulje bi pustio da se iscjedi.. Trening: ponedjeljak, utorak, cetvrtak, subota - plivanje prijepodne, sat vremena poslije dorucka, isplivam dobru duzinu- otprilike nekih 2.-2,5 km kombinacija kraul-prsno srijeda, nedjelja: odradim vjezbe sa tegovima: jedan dan svakakve moguce vjezbe za gornji dio tijela- od prsa,ramena, stomaka,ledja, ruka drugi dan vjezbam donji dio tijela- kvadricepse, listove, donji dio ledja, hamstrings, vjezbe za jacanje donjih ledja i gluteusa... I sa svim tim, slauf oko stomaka ne ide pa ne ide... Evo i slika: |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stari moj od 2006. si na forumu a imaš prehranu u razini pocetnika koji nisu ni primirišali teretani i tek se regali na forum i ne znaju šta da jedu. Koma. D: fali proteina jer su to sve UH, osim ak ih nisi zaboravio navest? M: ok je, al to nije obrok, to je za zub zapet, onak il poslije obroka il prije obroka R: ok, uvijek gledaj da imaš nekih P u rucku makar to bila i variva il tjestenine, bilo kao posni sir ak je tjestenina bilo kao neko suho meso uz varivo i sl M: dva jaja? cak i da su cijela je premalo! pukni bar 5 cijelih jaja. V: nikakvo mlijeko, nikakav tekuci obrok. Ideš spavati i trebaš nešto što ce te duže držat sitim. Možda baš zato osjecaš glad prije spavanja! Taj shake (whey valjda?) ostavi za ujutro, a navecer vec hebeno š0000 puta receno posni i neke masti il ak imaš mesine nekakve i masti uz to. Tu tunjevinu moš il za rucak ak fali proteina il u jutarnjem međuobroku il bilo kad tokom dana, ovisi kak si središ. Ajd ti radije to plivanje odradi na prazan želudac, naravno slabijeg intenziteta i tek onda se nakrkaj za dorucak. što se tice šlaufa, znaš i sam da bi neš morao promijeniti ako želiš da ode, tj. ako nastaviš onako kako si radio do sad vjerojatno i nece bit pomaka. Dakle, žestoki treninzi u gymu, vec više sredi tu prehranu da lici na prehranu za muškarca ne za predpubertetsku curicu, cardio kao jutarnji il HIIT tokom dana. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa tare nije to toliko ni strasno kakvih sve primjera ima
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala, znam da i nije toliko strasno, jer se to apsolutno ni ne vidi dok ne sjednem-kad stojim imam potpuno ravan trbuh...
Ali mi opet zao toliko trenirati i truditi se da izbjegajem losu hranu a da rezultati ne idu do kraja.. @Thorn: ja i s ovom svojom prehranom dodjem na nekih š600-š700 kcal dnevno, sracunao sam da mi je bazalni oko 2300 kc + 800-900 kc sto trosim svaki dan... ali ocito da se kalorije crpe iz katabolizma misica, a ne beta-oksidacijom masti... Sa ovim prijedlozima sto si mi ti dao bih natjerao sigurno dnevno na nekih 2000 kc najmanje unosa dnevno, zar nije cilj biti sto vise u kalorijskom deficitu? Hvala ! |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
I vidiš ti u kolikom si deficitu? Prema tvojim procjenama (dobro, malo si ih i preuvelicao možda, nekako mi je puno to za bazalni i ove aktivnosti) ti si svaki dan u deficitu od cca š400kcal!! Previše. Ti ne pokriješ ni bazalni svojom prehranom a još udaraš i po aktivnostima, nije ni cudo što si zapeo i stao pred zid. Ti bi na ovom deficitu trebao doslovno gladovati i sušiti se a vidiš što si ucinio? Usporio metabolizam, zastoj. Prvo se krece sa aktivnostima kad se pravi deficit, kad zapne režeš uh i za kraj recimo samo p+m itd. Bitno je da kalorije ne režeš, nego ih ostaviš za kraj, a do tada udaraš po aktivnostima i povecaš kalorije obavezno u tvom slucaju. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba nahranit te misice da bi mogli trosit kalorije
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ladydance-sb
Cita FAQ Joined: 14 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
odi na trbušni ples... garantiram da ces skinut suvisno salo i utegnut trbuh... znam dosta zena koje su se borile sa stomakom poslije trudnoce...upisale su trbusni i da vidis kako su utegnule trbuh :) |
|
Lady dance-senzualan ples za zene. Po prvi puta mozete raditi vjeľbe namijenjene iskljucivo vasem tijelu..lady dance skida suvisne kilograme,te izduľuje miąiće,čuvajući pri tom ľenske obline :)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa na trbusnom plesu sve imaju sala na trbuhu.. inace nije zanimljivo ih gledat Ja sada do ljeta udaram po crobnom i utezima, te rezim prehrane.. a onda za sredit trbuh do kraja ubacujem CLA.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
PoleDancer
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Katastrofa..trcim,idem na nekoliko fitness treninga dnevno i ponekad sama doma ubacim koju rutinu vjezbanja,pazim na prehranu kolko god mogu, koristim odnedavno onaj abtonic ali stariju verziju, imam vibro power koji tu i tamo upotrijebim:
,znam se onak ubit od plesanja da nemogu doc do zraka I OPET, NAKON SVEGA, ja imam trbuh pretile osobe a sitne sam grade i imam 52 kile na nekih š68 cm ak ne i vise...jesam mrsava al nisam ona obicna strkljava verzija,imam misice na nogama od trcanja i vjezbanja,na rukama od vjezbanja i stange ali trbuh je stavrnu UZASAN! NA RUBU OcAJA SAM!! |
|
Work, work, work, work!
Work, work bitch, you better work! |
|
tare
Post Options
Thanks(0)
|
Nije mi to jasno... Sa toliko aktivnosti i ako bas pazis na prehranu, trebao bi spasti. U mene vec lagano spada, sasvim lagano, bas je uporan i tvrdoglav ovaj slauf, ali ide lagano... :)
Jesi provjerila metabolizam, hormone? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
mogla si nan malo opisat sta jedes kad i kako tako ce nan bit lakse, iako od ovoliko aktivnosti neznan di zapinje.
|
|
PoleDancer
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa..ovako...kad jedem,znam ponekad pojest nesto sto nebi smjela,npr.stavim nesquika na pahuljice zitarne kad jedem il tako nesto ali opcenito pazim na prehranu..
ajmo npr probat opisat jednodnevnu moju prehranu: -skoro svaki dan popijem ujutro sok on narande ( 2narande u sokovniku,bez ikakvih dodataka) -pojedem nesto obicnih pahuljica kukuruznih i mlijeko 0,9+nesquick ponekad,šveca zlica -sljedeci obrok mi je jogurt 0,9 ili 0,š kako kad i integralno ili bio pecivo (dva ako sam FKT gladna i AKO NISAM JELA ONE ZITARICE), jabuka+activia -zatim obrok poput rucka..pojedem nesto mesno poput npr.pohane piletine,ali jako malo+malo pirea i bio kruh -navecer ak sam gladna malo posnog i ak bas umirem malo mesa,al to rijetko -kad god pijem,pijem samo vodu i pokusavam je sto vise ugurat tijekom treninga i to hladnu zbog metabolizma ne meni je fkt uzasan metabolizam i ja to znam,zato i pazim na neke stvari koje utjecu na njega al opet... :(( Edited by PoleDancer |
|
Work, work, work, work!
Work, work bitch, you better work! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
@PoleDancer prehrana nije baš najsjanija znaš fali ti proteina, fali ti povrca, ovaj nesquick bode u oci, kukuruzne van, ovaj međuobrok može puno bolje (npr. pureca šunka, posni ili tuna umjesto jogurta, ili 2-3 jaja sa nekim povrcem), pohano van, pire zamijeni sa povrcem ili ako vec hoceš krumpir onda kuhani, navecer....koliko ti je to malo posnog? :) i ako baš umireš malo mesa? ajme slabo je to umiranje onda, ja po tome umirem redovito svaki dan Ovako sve u svemu...cini mi se da jedeš premalo, a i to premalo nije kvalitetno..a ako još treniraš...još gore...obrok prije i poslije treninga? Postoji li to? :) Kako izgledaju ti trennzi? Možda tu treba promjena? u kilama nije stvar, znaci stvar je u raspodijeli masnog tkiva...ocito treba drukcija prehrana i trening...u svakom slucaju, neki drugi poticaj ako s ovim ne ide! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
fali proteina defitivno, a to je najvaznije za misice ovako od te aktivnosti samo cinis sebi jos gore za misice,jer ako nesto izgubis to su ugl. misici,a to nije dobro znaci trebalo bi pojacat proteinima, moze i tog povrca sta gymka kaze,ali triba to malo minjat. slobodno ti ponekad uzmi i taj neskvik ili nesto,a li ugl.ovo je premalo po meni. a sad sta bi bilo kad bi se dodalo jos vise kcal neznan, ali ako nesto i dodas onda moras jos dodatno nesto i potrosit, tako ce masti bolje ic ca nego nekin gladovanjen |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma samo treba dignut i kcal i intenzitet treninga/ ili ga promijenit i bit ce nešto ;) i da...ja sam ti malo freak pa sam ti odmah ovaj nesquick makla ..da , nece te ubit povremeno, to sigurno, pogotovo ako je sve drugo super, al eto, ja samo kažem šta je bolje, može se i bez toga |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |