Vježbe za "skidanje"stomaka? |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | ||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moze se , vjerujem. Jer i ja sam imao obicaj prije svako jutro Nesquik, misleci da nisu neke kalorije, a onda se sokirao kad sam vidio koliko ima kalorija jedna velika kasika nesquika+ velika solja mlijeka u odnosu na stvarnu vrijednost sta covjek dobije iz toga-NISTA ! Ne zasiti, ne utazi glad, cisto prazne kalorije... Jos sto vecina ljudi to zaseceri bijelim secerom. Uf jesam sretan sto sam se toga otarasio |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali mora si covjek pruzit i neko zadovoljstvo
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno. Ali cilj je,barem meni, nauciti da mi takva hrana ne predstavlja zadovoljstvo. Sad kad pojedem ensto jako slatko,bude mi muka, jer se organizam jednostavno odvikao od tako naglih udara secera/inzulina. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eh što volim procitat ovako nešto i vidit da nas još ima Davore, nemaju svi ista zadovoljstva |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je ovo fascinantno, pa se uvijek pitam zašto se to meni ne dogodi ponekad? Možda ipak junkam a da ni ne znam? citao sam par prica gdje netko pojede npr. pizzu i bude mu zlo, trese se, riga, temperatura maltene a nije junkao dosta dugo. Al ono za realno, ako vježbaš u teretani i piješ PWM ili durWM itekako udariš po inzulinu |
||
tare
Post Options
Thanks(0)
|
|
Normalno. Ali proteini i masti samo lagano oslobadjaju inzulin, dok ga glukoza salje u visine... Kod mene nema tresenja,riganja itd., jednostavno mi bude muka |
||
PoleDancer
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovaj..mene strah s proteinima,da nebi to sve otislo u neke misice gdje ih ne zelim imat,jel to moguce?mislim,kak da budem sigurna da nece otic tamo..?
|
||
Work, work, work, work!
Work, work bitch, you better work! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jao, bože.. misliš li ti da je tako lako dobiti mišice? p.s problem riješiš tako što mišicima koje ne želiš razviti, ne daješ poticaj vježbom |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da bar oce, koliko san popija ima bi š00 kila izdefiniranih po nekim pricama neboj se to ti je ka da kazes oces se od š00gr piletine nabildat |
||
PoleDancer
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hh ok..ma pitam jer me pakleno strah prejakog nabildavanja jer kolko sam cula kad to jenom dobijes,neces se vratit nikad na staro... fala vam :D
|
||
Work, work, work, work!
Work, work bitch, you better work! |
||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |