Vježbe za trbušne mišice |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je od boksa bio trbusni zid stvarno jak, ali sad je vec oslabio
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nekom su dovoljni takvi, nekome trebaju još jaci p.s iako da se razumjemo, od tih vježbi ce postati jaci nego od trbušnjaka Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni su najbolje sklopke.. i najteze
|
||
|
||
addyy
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam probao ovaj floor wipers, pretesko pogotovo kad se radi program 300, iskreno dobio sam upalu pectoralisa od drzanja tega, a sto se tice trbusnih mislim da je ekstra raditi tabatu za bilo koje vrste trbusnih uvijek se upale
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne radim klasicne trbusnjake koji pogadjaju iskljucivo zid, nego ovu vjezbu jer pogadja komplet trup. I zanimljivo, cim predjes odredjen broj ponavaljanja, dodas tezine na uteg, umjesto na noge. Odlicna vjezba, generalno preporuka.
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sklopka definitivno
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
headhunterz
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
od sklopki cete najprije navuci ozljedu lumbalnog dijela kraljeznice, ima 100 puta boljih vjezbi za trbuh samo treba znati principe izvodjenja, mnogi grijese kad rade crunch s gornje koloture i savijaju cijeli trup besmisleno, treba samo raditi pregib gornjeg dijela trupa s jakom kontrakcijom na kraju, znaci kratki pokreti, isto bitno za napomenut je stisnut gluteuse prilikom izvodjenja da bi fiksirali zdjelicu i izolirali pokrete trupa...
kombinacija crunch-a s gornje koloture i crunch do otkaza na pilates lopti je odlicna superserija za trbuh, isto tako, podizanje nogu pod 90° s utegom medju nogama uz, ponavljam obaveznu jaku kontrakciju trbuha pri kraju pokreta (inace nema smisla) + russian twist do otkaza na pilates lopti, takodjer odlicna superserija, naravno sve se moze raditi odvojeno, ali mi ova rutina brzo iscrpi trbuh i nema potrebe za 5-10 serija, svega 1, maksimalno 2 kruga napravim Edited by headhunterz - 20 Rujan 2013 at 08:22 |
||
24/7
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja radim:
trbušnjake viseci na vratilu (asistenicija iza da se ne micem)- otkaz trbusnjake na pilates lopti- otkaz bocni otkloni s jednorucim utegom 7kg - otkaz nekad ubacim za donji trbuh jos ono s podizanjem prstiju prema stropu, neznam tocan naziv. Primjetila sam da nikakve koristi, bar ne od osjeta, ukoliko radim npr. 4 serije po 20. Mora bit otkaz inace ništ od toga. Ali onda variaram dužinu kontrakcije (4sec/4esc, 1/3, 1/1) |
||
cookies are for pussies
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja u zadnje vrijeme radim klasicni crunch, 4x50, bocno podizanje nogu, bocne otklone i naravno, plank..
|
||
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemam pilates loptu xD Ne znam radim ih vec sigurno 5 mjeseci... Nisam razmišljao o bilo kakvoj povrijedi....jednostavno tu nekako osjecam odlican rad.... Hvala na upozorenju :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ab wheel,tu moram doci do faze iz stojeceg polozaja i bicu na konju :),svakako i varijacije plankova.
|
||
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=BsaD-BadB9M planiram ovo ubaciti malo da promjenim vježbe za trbušne :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Josip84
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa trebali bi sigurno smanjiti
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali znaš da mi se ipak više svidjaju cucnjevi vježba trbušne hahaha
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |