Vjezba i odmor |
Post Reply |
Author | |
Martina
Viden/a u gymu Joined: 26 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2008 at 23:02 |
Zanima me koliko vremena optimalno treba proci od prestanka intenzivnog vjezbanja, npr. crobik, do odlaska na spavanje? Pretpostavljam da nije preporucljivo odmah ici spavati.
|
|
Noor
Viden/a u gymu Joined: 04 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok, Martina, Nisam neki strucnjak, ali logika mi govori barem sat vremena nakon crobika ostani budna pa idi spavati. crobik spada u crobne treninge kod kojeg metabolizam ubrzano radi i nakon prestanka vjezbanja. |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije preporucljivo odmah ici spavati, a kolika ce biti rupa izmedju, zapravo je individualno. Meni je obicno barem 3 sata jer inace znam imat problema sa zaspivanjem, sva sam nekako nemirna i tak.
|
|
Noor
Viden/a u gymu Joined: 04 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ja imam isti problem. sva sam nekak nabrijana. covjek bi ocekivao da ce se srusit u krevet nakon 2 sata treninga ali zapravo nije tako. mozda se radi o premorenosti? |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam, moguce, to mi nije palo na pamet, ali moguce, pa se onda stvori valjda kontrcfekt. Meni kao da treba duze vrijeme nakon vjezbanja da bi mi se tijelo potpuno opustilo za spavanje. Dok nisam pocela narihtavati 3+ sati rupe izmedju, stalno bi se okretala po krevetu, trzala, bas nemir neki u tijelu. A onda naravno zivciranje jer nemrem zaspati i tak.
|
|
Noor
Post Options
Thanks(0)
|
...i onda kasno zaspis, ujutro se rano dizes, premalo spavas i budis se sva ko potrgana....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |