Vjezbanjem do srece |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slazem se sa DALAJLOM,,,,,,dobra stranica.... dalajla ides li ti cesto po tekmama,,vidim da ispucavas cesto ovoga dezurnog navijaca.................................kao da sam na utakmici i ja volim navijati....pozdrav |
|||
Vladan
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala vam na pohvalama za tekstove; sto se tice tvog komentara enaa bas imam namjeru izbacit tekst: "Gnjevni memoari jednog osobnog trenera", naravno to se ne odnosi na forum, vec na moje klijente koji kad tek dodju, svasta pitaju, a moja kosa samo sijedi i sijedi, forum obiluje sa "zdravim" temama i to mi se svidja
|
|||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vladane, imas li neku knjigu za preporuciti iz podrucja fitnessa? Postoji "Oblikovanje tijela za zene" (K. Ticak) i "Fitness za sve" (3 strana autora)...
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa....emilio....inace sam kao mlada bila navijacica...hahahaaa..... Pa moram malo...zivosti radi...na ovom forumu su se svi uspavali..... Pozdrav i tebi! Zovi me onda za navijanje...hahaa.... Vladane....a nemoj dopustiti da sijedis zbog takvih klijenata. Ali razumijem..imam i ja slicnih trenutaka sa pacijentima Ali...ipak sta manje zivaca u to treba odlaziti....Neki ljudi nikada nece nauciti ionako..... |
|||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
...naz alost koljeno nije izdrzalo.......... |
|||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
||
djelujes mi jos uvijek MLADA.......... |
|||
Vladan
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Stvarno ne znam, posto citam samo strucnu literaturu i pratim sve na netu, najbolje i najkompletnije knjige koje su koliko toliko pristupacne svima, tj. ne treba neko predznanje za citati, su ti Human Kinetics knjige, naravno odabrani "fitness" naslovi, a ova "laka" literatura isto moze biti informativna ali stvarno je ne citam; danas imas puno toga na netu, puno toga kvalitetnog i puno nekvalitetnog, knjige ti ne mogu biti konkretne niti ce toliko utjecati na tvoj trenazni rezim koliko moze utjecati neki trener, instruktor ili slicno, tako da lijepo se aktiviraj u lokalnom gymu i pokupi sve savjete koji ti trebaju Edited by Vladan |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mlada sam ja.... Hahaaaa.... Po cemu ti to djelujem mlada...nemas pojma kako ja mogu biti ozbiljna..... Samo....zasto?? |
|||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemogu ti reci........... |
|||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
||
e da mi je znati kako si uspjela doci do ove recenice,,,,napravi nas sve autsajderima u ovoj oblasti........... ...........koliko mi se cini vecina forumasa poznaje dosta stvari u vezi fitnessa,,imena netrebaju............ pozdrav |
|||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma, ni zaboga! Oprosti mi Emilio, time sam mislila na sebe i sebi slicne. Ipak se na forumu vidi tko je strucnjak, a tko ne. Imena zaista nisu potrebna, dovoljna su samo pitanja i komentari iz kojih se to moze prepoznati. Ja sam prva takva, ali mozes i sam vidjeti da nas ima i jos nekoliko. što, naravno, nije lose. Ni za nas da nesto naucimo, ni za vas da nam pomognete. |
|||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
||
ena salio sam se...... malo mi je bila smijesna recenica......nemoj se ljutiti.... pozdrav |
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
A sta se osjecaja tice...ja mislim da sam postala ovisna...ali necu se ici lijeciti;) Evo...jucer sam isla samo prosetati psa,....jer sam prehladjena...i ono...vani sam...i bas je bilo super vrijeme...i kako da ne trcim...ajde...recite...kako I danas sam ozdravila Stvarno je ful dobar osjecaj.... samo jos par stvari moze konkurirati.... |
|||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
svi smo mi ovisnici
A kojih to par stvari konkurira ? |
|||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
||
[QUOTE=Ive_ri]svi smo mi ovisnici
nije valjda ONO ?????
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |