Vjezbanjem do srece |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A sta je to ONO..??? Hahahaa.... Ima par stvari...koje mi konkuriraju sa treninzima ... moze biti i da je to ONO medju tim stvarima....
|
||
![]() |
||
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
|
Naravno da je!
![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
A je ako je ono sta ja mislim da je....
![]() |
||
![]() |
||
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
|
ali je i ono sto ja mislim da je
![]() |
||
![]() |
||
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
|
sad znam sta je to....
|
||
![]() |
||
D.R. ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
|
Vladane pozdrav,
svaka cast na blogu i na savjetima, vrlo korisno i hvale vrijedno. Samo tako nastavi, svatko se moze pronaci u tome, kao i korisne savjete za zdravlje, koje koliko vidim cijenis povrh svega. Svaka cast! |
||
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
||
![]() |
||
Vladan ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
|
Hvala D.r. na pohvalama, naravno da je zdravlje na prvom mjestu, i uvijek ce tako i biti. Veliki pozdrav
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
MA "ONO" JE VALJDA SVIMA NAAAAJDRAZI cROBNI TRENING....?!?! Meni je!
|
||
![]() |
||
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
|
vezano za -- ONO --eto ja sam mislio da je to ANcROBNI TRENING....... |
||
![]() |
||
|
ovisi s cije strane gledas
![]() ![]() |
||
![]() |
||
D.R. ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
|
e to da
imao sam prilike upoznati jednog trenera u Britaniji i rekao je: Svakome tko dodje da ga treniram, inzistiram i na sexu (naravno ne s njim) i to bar 4 puta tjedno. Tako da sve ideeeeee ![]() I sto jest jest, ugodno je do bola (bol nastane ako se dugo na upraznjava ![]() |
||
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
||
![]() |
||
|
Kako smo strucni.... Bitno da smo se svi slozili.... |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
----ONO----u ---ONO---,,,,jeli to to,,,,,,,,,,,,,,,,slabo mi idu strucni izrazi,,,,,,,,,,,, |
||
![]() |
||
|
Pa ne znam ja...ja nisam strucna...to je ostatak strucan... ja sam vise seljancica djir.... |
||
![]() |
||
|
obozavam djevojke sa sela....... |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |