Vjezbanjem do srece |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A sta je to ONO..??? Hahahaa.... Ima par stvari...koje mi konkuriraju sa treninzima ... moze biti i da je to ONO medju tim stvarima....
|
||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da je!
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A je ako je ono sta ja mislim da je....
|
||
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
|
ali je i ono sto ja mislim da je !
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sad znam sta je to....
|
||
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vladane pozdrav,
svaka cast na blogu i na savjetima, vrlo korisno i hvale vrijedno. Samo tako nastavi, svatko se moze pronaci u tome, kao i korisne savjete za zdravlje, koje koliko vidim cijenis povrh svega. Svaka cast! |
||
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
||
Vladan
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala D.r. na pohvalama, naravno da je zdravlje na prvom mjestu, i uvijek ce tako i biti. Veliki pozdrav
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
MA "ONO" JE VALJDA SVIMA NAAAAJDRAZI cROBNI TRENING....?!?! Meni je! hihihi....
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vezano za -- ONO --eto ja sam mislio da je to ANcROBNI TRENING....... meni to tako dosta puta izgleda |
||
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovisi s cije strane gledas . kakav god da je, zdrav je, ugodan i pokazuje rezultate.
|
||
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e to da
imao sam prilike upoznati jednog trenera u Britaniji i rekao je: Svakome tko dodje da ga treniram, inzistiram i na sexu (naravno ne s njim) i to bar 4 puta tjedno. Tako da sve ideeeeee I sto jest jest, ugodno je do bola (bol nastane ako se dugo na upraznjava) i dobro dodje svakome. |
||
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako smo strucni.... Bitno da smo se svi slozili.... |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
----ONO----u ---ONO---,,,,jeli to to,,,,,,,,,,,,,,,,slabo mi idu strucni izrazi,,,,,,,,,,,, |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ne znam ja...ja nisam strucna...to je ostatak strucan... ja sam vise seljancica djir.... Djevojka sa sela i to.... |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
obozavam djevojke sa sela....... |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |