Vjezbe kod kuce; za zene |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jao, žene...
a cime ti misliš da bi to postigla? Edited by Iluvatar |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemoj nas mijenjat!! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ona je ewica a ti si evica, ne mijenjam
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedna je ewie, druga je evica.. polako pretjeruješ
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
:smajlikojisevaljapopoduodsmijeha: Hehe opet se sje*o A moram priznat mal jesu vizualno slicni nickovi |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joooj, nekad mi žene ni same ne znamo što želimo...
Moj nick se izgovara ivi, to je kao skracenica od mog imena kojeg mi je frendica dala, a napisala ga kao ewie |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je teška istina |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako to misliš "koji dio tijela"? Pa na pocetku ti kaže da su to vježbe za ramena. Ne kužim pitanje...... |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam uopce išla za tim!
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislila sam na to jesu to vježbe i za ruke i za ramena i za prsa ili npr. samo za ruke i ramena (što stvarno kaže na pocetku) ali nema veze sad, malo sam kopala po forumima i našla sam si puuuno bolje i efikasnije vježbice za gornji dio tila!
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E, ali nije ti tako loše za vježbati. Nemoj baš u svemu slušati decke. Oni imaju skoro sve drugacije - brži metabolizam, pa mogu jesti š00 puta više od nas, mogu biti masniji od nas jer "sve je to ipak masa", idu za tim da budu veliki pa natežu utege, a nemaju pojma kako je teško ostati malen, ženstven i zategnut. A sama sam se uvjerila da je veci br ponavljanja upravo za zadnju stavku mila majka tako da treniram u zadnje vrijeme samo po toj shemi. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne mora uvijek biti baš tako Zato i postoji period "mase" (pretežito anabolicka faza) i period "definicije" (pretežito katabolicka faza)
Veci broj ponavljanja je ok, posebno na definiciji, upravo zbog restrikcije kalorija i povecanih napora (npr. cardio) gdje se radi stvaranja kompromisa između ta 2 faktora pretežito odrađuje veci broj ponavljanja s manjom kilažom. Ali jednako tako treba uvrstiti i manji broj ponavljanja, kao i maksimale zbog ukljucivanja mišicnih vlakana obje vrste. |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
thorn, mislim da nema smisla, ali lijepo je što se trudiš
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni još najviše paše kad stalno minjam ancrobne vježbe, pa malo kružni trening, pa malo split, kako mi paše taj tjedan
|
||
Metida
Viden/a u gymu Joined: 07 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaka cast, pricate kao prave profesionalke..
što kažete na PC program (neki kažu igricu) Yourself fitness? Buduci da sam totalni pocetnik, a želim vježbati da bih se bolje osjecala a ako poboljšam izgled to ce biti dodatni ugodni +, molim savjet. Koliko je potrebno dnevno vježbati da bi uopce bilo nekakvih ucinaka? Pocetak (prije 3 tjedna sam pocela vježbati) je bio stvarno težak(imam 37 g.)...uspjevala sam samo pol sata s biciklom, ali eto postepeno se situacija popravlja i vidim da mogu više i bolje. Prije tjedan dana sam si instalirala ovu "igricu " na komp. trenerica Maya me dobrano uznoji u ovih pol sata. Mislim si samo jednostavno tih pola sata produžiti. |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Metida jesi skinula to s neta ili? Ja sam smotana s instalacijom...
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |