Vjezbe za odraz |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
obican jump squat
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako je.. ja nisam mogao previse radi koljena, ali dobra je vjezba.. i za eksplozivnost..
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
A cuj, za eksplozivnost u teretani je najbolje raditi cucanj i olimpijska dizanja sa 3 ponavljanja cca i manje |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ja inace tesko cucanj.. lijevi prednji krizni ligament mi cijeli puknut na koljenu, desni napuknut.. tako da..
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
hmmmm... zašto nisi operirao? |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
a na lijevom koljenu, gdje mi je bas puknut, su mi rekli da cu biti jedno 5,6 mj off od sporta, a na desnom da je i polovica dosta da drzi koljeno.. ali ja sam sa 7 god slomio bedrenu kost na lijevoj nozi, i u bolnici su mi sjebali nogu.. zarotirali na unutra i kosti spajali.. i quadriceps mi je totalno atrofirao.. ali polako jacam noge..
cucanj mogu recimo duboki sa 70kg jedno 8 puta.. ekstenziju mogu sa 40kg 8 puta.. i tako.. sporo mi jacaju noge.. |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |