vjezbe za skidanje kilaze i zatezanje tj. |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thorn, ne prijeb.. Ne zelim postat moderator,
ako postanem, mijenjam nick pa sam opet na pocetku.. Mogli ste mi radije odgovorit koliko kcal trosi farbanje... |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma sve u redu davore, nema niš loše u moderiranju - sve je to za ljude , samo primjecujem tvoju pojacanu aktivnost na forumu u zadnjih par dana, ono ko kosorica iz paštete iskaceš po forumu
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cuj.. 8. mj sam bio kod cure, a komp joj ne
radi.. Tako da samo preko moba isao na net.. Sad sam doma i osim 2h treninga dnevno, nemam sto drugo radit vec visit na forumu i facebooku.. Nazalost, ispalo je tako.. Ali bit moderator.. Ne vidim smisao toga.. I bez toga mogu pomagati ljudima... |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
brijem da thorn nije mislio niš loše, znaš i sam da je on zahebant samo opušteno
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uvijek je opusteno.. Ovo je ipak samo forum, ne stvarni zivot.. |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma i ovo je stvarni život, samo online
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovo je opsesija.. vozim auto, u guzvi sam i provjeravam preko moba jel netko sta novo napisao |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
ti ceš poginut zbog foruma |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a micek mali
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nemoze meni auto nista
|
|||
|
|||
in
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cuvaj se davore:) al te zezaju ajd bar su mene sad pustili na miru |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
"Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da mrze, oni sto nas ne vole"... |
|||
|
|||
in
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaah joj kakva je to-cajka neka garant |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije to cajka, to je klasicna kavanska pjesma |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidis kako soner zna.. saban pravi |
|||
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šabani... Vec vas vidim s rukama u zraku u 3 ujutro i oderi! Ooooooo... |
|||
LiveStrong
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |