vjezbe za smanjene bokova??? |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |||
britney ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 29 Lipanj 2007 at 16:18 |
||
hola people! da li netko zna koje se vjezbe primjenjuju ako se zeli smanjiti obujam bokova??? prosla sam cijeli google u potrazi za odgovorom ali ljudi kao da nikad nisu culi za taj "problem"!!! |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Za pocetak britney dobrodosla
![]() Bila je vec slicna rasprava pa malo pogledaj ovdje: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=275& PN=š |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
ica-beograd ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Lipanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 30 |
||
Evo probaj ovde da nadjes,ima dobrih vezbi |
|||
Koja je razlika izmedju skole i zivota? U skoli dobijete lekciju,a zatim vam daju test. U zivotu dobijete test koji vas nauci lekciji.
|
|||
![]() |
|||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
||
Znam ja sta bi ti htjela jer i ja imam taj problem, ali rjesenje ti nije vjezbanje donjeg dijela tijela, nego vjezbanje u cijelosti (crobni treninza), a kad ces poceti gubiti taj dio tijela odreduje tvoja genetika.
|
|||
![]() |
|||
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
||
Mislim da se forumasi nece slozit s ovime ![]() |
|||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|||
![]() |
|||
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
||
nediraj taj dio,,,nikakve korekcije,,,,,,svi cemo biti osteceni............ |
|||
![]() |
|||
x_sport ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
||
Sad sam tek vidio Theinu sliku..... Emilio, ive, slazem se potpuno! Kakav problem?!?!?!?! |
|||
![]() |
|||
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
||
A cuj , znas da zenske uvijek nesto kukaju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|||
![]() |
|||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
||
aaaaa hahahahahahaha!!!!! sad sam tek vidjela ovo!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
||
Ma dragi moji.... Nije ni ta guza dosla sama od sebe, a da imam problem - imam! Stvar je u tome sto sam nakon godina i godina treniranja otkrila nacin kako da kontroliram taj problem. Isto tako, znam da kad dobijem i najmanju kilicu - ona ide na TO kriticno mjesto. Vi muski.... nikada nece razumjeti nas zene.... |
|||
![]() |
|||
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
Pustite vi moju guzu meni da se ja brinem o njoj!
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
gardelinka ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Studeni 2007 Status: Offline Points: 25 |
||
JOOOOOOOJ!!!!!!!!! Najgora moguca stvar koja se nama zenama mogla desiti su ti nesretni bokovi.......ok, jos one koje ne treniraju, pa ni ne idu toliko za njima, ali mi "opsjednute", barem ja, podivljam kad se tih pol kile uhvati bas TAMO!!!! Blago muskima, nabiju 500 kg na cucanj i papaju ko kraljevi, smrc |
|||
![]() |
|||
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
||
Zahvaljujuci bokovima, osudjena sam na dozivotno vjezbanje.
![]() |
|||
![]() |
|||
gardelinka ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Studeni 2007 Status: Offline Points: 25 |
||
Ah, a zamisli da si das oduska par dana? Ja bih se poduplala, pa zato moram jako puno Pitanje: mislis li da je ok umjesto svaki dan trcanja, koji dan ubaciti hodanje umjesto toga, naravno u duploj minutazi? |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |