vjezbe za zene i mrsavljenje |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
luna
Viden/a u gymu Joined: 26 Rujan 2007 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam jos jedno pitanje, sto mislite o onom cd-u od Renate Sopek . da se koristi kao dopunske vjezbe za doma? Rekla mi je jedna cura u teretani da uz L-carnitin uzimam i Pyruvat u ampulama prije treninga, kao da to pomaze pri sagorijevanju masnoce i ocuvanju misica da ne "nestanu" prilikom provodjenja redukcijske dijete. Zanima me vase misljenje o tome jer ja nemam pojma sto to je
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
3-3 mi je bolja kombinacija. Pazi samo da se ne preforsiras. I da - vjerujem da ce ti kroz par dana nastupiti ona glupava faza (ah to nase tijelo) kada ce ti se ciniti da ne mozes vise vjezbati kako si vjezbala do sada, mozes cak poceti razmisljati o smanjenju kilaze, ali NEMOJ ODUSTAJATI! To nase tijelo ti je jako cudno i ti moras kontrolirati njega. Pij vitamine i ustraj na vjezbanju! |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ti radim vjezbe doma kad stvaaaarno nemam drugog izbora, ali ja sam ipak ovisnik o vjezbanju ! Moje misljenje inace o takvom vidu vjezbanja i nije bas pozitivno jer takvo vjezbanje nije nimalo motivirajuce! Bolje izadi van, medu ljude (trcanje, rolanje, teretana) i ako svi oko tebe vjezbaju, vjezbat ces i ti! |
|
luna
Viden/a u gymu Joined: 26 Rujan 2007 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti Theia, mozda ce ti cudno zvucati ali stavarno ste mi svi nekako podpora sa svim tim savjetima i odgovorima na moja pitanja. Evo sada vec iz vlastitog iskusta mogu reci svima da u š0 dana sam smrsavjela š,5kg sto mislim da je skros ok, neki normalan tempo, svakodnevno idem u teretanu, vise ne osijecam onaj neki umor ili da mi se neda, nema upala misica a rezultati se polako vide. Odem uz to 2-3 puta u saunu tjedno i stvarno se puno puno bolje osijecam. Onaj Thein program vjezbanja je pre dobar i uz njega kontrolirana prehrana i rezultati su tu. To preporucam svima, nista se nece postici ako se ostane doma pred tv-om gladovat ili jos gore jest ...
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
SUPER!!! Samo tko nastavi, a mi smo uvijek tu! |
|
haley20
Viden/a u gymu Joined: 20 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
bok ljudi! imam pitanje.. visoka sam š75cm, imam 60kg. imam doma orbitrek pa cu poceti vjezbati s njim. osim toga namjeravam i trcati te raditi trbusnjake kako bi ucvrstila tijelo. nemam problema s masnim naslagama, ali imam malo celulita ispod straznice. jedino nisam zadovoljna svojim bokovima. je li moguce smanjiti opseg bokova i ako je kako? hvala vam unaprijed.. |
|
H@ley
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
haley20,
slobodno promotri sljedecu temu: vjezbe za smanjenje bokova Mislim da ces u njoj pronaci dosta korisnih informacija Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Adelina
Viden/a u gymu Joined: 11 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa mozete mi objasniti sto su to cardio vjezbe, sta crobne a sta ancrobne (valjda ima takvih) vjezbe? Sve me to malo zbunjuje... Hvala
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
cROBNE (kardio) - trcanje, rolanje, plivanje.... znaci sve ono od ceka ces se dooobro uznojiti, potrositi energiju i mrsaviti. ANcROBNE - vjezbe s utezima kojima ucvrscujes svoje tijelo. |
|
Lara-321
Viden/a u gymu Joined: 03 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, meni kao totalnom laiku nisu bas jasni termini u tvom dnevniku Theia- tipa fleksija, ekstenzija, hiperekstenzija isl. jako bi isla u teretanu, ali nista neznam, a nitko od mojih ne zeli ici da mi bude podrska |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Moj moto ti je uvijek bio "Bolje pitati i biti glup 5 min, nego ne pitati uopce i ostati glup cijeli zivot!" tako da - odi u teretanu i pitaj voditelja sta su fleksija, eks.... Ili pogledaj na sprave. Na vecini sprava ti je nacrtano za koju skupinu misica je ta sprava i sta je to (fleks, eks.....). |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fleksija....savijanje... ekstenzija- ispruzanje.... npr. kada savijes koljeno...to je fleksija... a kada ga ispruzis...to je ekstenzija.... ako je nesto u hiperekstenziji...znaci ispruzeno je vise od standarda... ali npr. kod koljena nema hiperekstenzije( osim u patologiji) ali kod ledja ispruzanje prema gore...do nekog maksimuma...to mozemo nazvati hiperekstenzijom... nadam se da sam pojasnila.... a sta se tice teretane...odi...da tce ti tamo savjete na pocetku trener...a onda kada se malo poblize upoznas sa spravama moci ces i ovdje vise toga razumjeti.... |
|
moodleman
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
...najbolji nacin za upoznavanje s fitnesom po meni je odlazak u vecu gradsku knjiznicu i posudjivanje knjige:
Autor:Perkov Damir, Nalov: Tehnika izvodjenja vjezbi http://www.astroida.hr/Knjige_-_Books/Body_building/Tehnika_ izvodjenja_vjezbi/tehnika_izvodjenja_vjezbi.html Osim toga ima sigurno i neka knjiga tipa prehrana sportasa ili slicno, a vise orijetirano body buildingu... tek toliko da se dobije osjecaj o hrani Dakle kad covjek nesto uci novo najbolje je kontakirati strucnu literaturu jer ona sustavno odradjuje tematiku ...nakon toga treba primjeniti prinicpe u praksi i traziti savjete kod konkretnih problema. Edit: korigiran link Edited by Zoki |
|
Go Hard...Or Go Home!
Shut The F**k Up...And Train! |
|
moodleman
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upao je u gornji link jedan razmak (to je kriv sustav, ane autor)... pa ga maknite ako kopirate adresu u internet preglednik
Hvala na razumijevanju |
|
Go Hard...Or Go Home!
Shut The F**k Up...And Train! |
|
Adelina
Viden/a u gymu Joined: 11 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Theia naobjasnjeju...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ispravljen link |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |