Voditelj pilatesa |
Post Reply |
Author | |
runny
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Veljaca 2011 at 09:40 |
Evo, interesirala sam se i došla do informacija za buduce voditelje pilatesa. U tijeku su predbilježbe za "seminar" i ako se uspješno položi postaje se voditelj pilatesa (receno mi je da se isto upisuje u radnu knjižicu). Ostalo je i malo mjesta i malo vremena (pocinje negdje pocetkom ožujka). Ima dosta informacija pa da sada ne pišem ako ima zainteresiranih za informacije mogu me nazvatia mob. 092 247 25 65 . Samo je bitno da se požuri sa predbilježbom.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
cjena?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bum išla na š stupanj body i jedan stupanj je 2000kn...
pa cu javiti dojmove .... |
|
runny
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
za ovu kombinaciju gdje slijedi upis u radnu knjižicu cijena je 2000 kn (placa se u dvije rate) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |