Voce |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel moguce da se osoba udeblja od voca, npr. ako jede navecer prije spavanja, nemislim u velikim kolicinama, nego npr. da svaku vecer pojede jabuku-dvije ??
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam pobornika voca navecer jer je voce šecer. Prekjucer sam navecer navalila na lubenicu, a ujutro sam se probudila nateknuta kao da sam cijelu noc cugala!
I moram vam priznati pa osjecam sve više da mi voce ne paše. Ogranicila sam ga samo na jutarnji obrok jer me u svakom drugom slucaju užasno napuhuje. Možda je to faza..... |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro lubenice i inace napuhuju normalno da si se takva probudila,puna vode
ali mislila sam ovako jabuku dvje, ne znam, ananas i tako neko voce kad bi se jelo navecer dal bi se osoba debljala??? |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pogotovo ako je cilj skidanje kilograma/tesanje sala, mislim da nije preporucljivo... Fruktoza puno manje dize inzulin od glukoze, ali u celiji uvijek sadrzi kao glukoza i dobija se isto energije... UH navecer- za mene NO NO NO |
|
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
aaauu, ja voce mogu u svakao vrijeme i svakakavo voce. tu sam ne umjerena. znam da nije bas preporucljivo navecer, ali ja ga smazem. onakao bas mi pase, osvijezi me.
rijetko sto jedem slatko, pa mi valjda pridodje da se "napucam" . morat cu poceti prakticirati povrce vise nevecer, ali mi to nije TO. |
|
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuvaj se ti banana, grozdja ( sad ce ga biti )... pihhh, a i ja se nasla pametna koja ce "suditi" ja ga jedem ko..... |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |