Vraćanje u formu, te dobivanje par kg |
Post Reply |
Author | |
bricha
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2015 Location: Zagreb Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Listopad 2015 at 22:34 |
poZz svima nadam se da ce neko imati vremena za odgovor..:)
Znači u 5 mj sam slomio nogu te nosio gips,terapije i ostale stvari do 10mj sad sam zavrsio sa svime ali isto tako osjecam da sam izgubio prilično snage i da su mi mišići oslabili. Inače redovito se bavim sportom i sve to ali sada jos uvijek ne mogu zbog noge, ali posto sam već lud samo od lezanja doma i bez ikakve aktivnosti počeo sam polagano vježbati i vraćati se na staro. Ugl da ne duljim vježbam 3 puta tjedno( pon sri pet). Obično radim prsa triceps, leđa biceps te ramena noge. Trbuh ubacim kad mi se da. Obično radim po 3 vježbe za svaki mišić i 4 seta svake vježbe, ali to nisu neke isuviše zahtjevne vježbe jel vjezbam doma(imam bucice do 20kg). Sad mene zanima dali je to ok što radim i ako mi možete preporučiti neke vjezbe da mogu rotirati bilo bi odlično, te dati mi bilo kakve korisne savjete. Inače visok sam cca 177 i imam 72kg, želio bih doći do nekih 75-77kg max, 22god(ako je bitno) ps sigurno sam nešto zaboravio sad pitat pa cu u sljedećim postovima..:D |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |