Vracanje u formu =) |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |||
Amplification ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 16 Listopad 2013 at 15:29 |
||
Pozdrav
![]() Vec duže godina treniram borilacke sportove, te sam ove godine imala najdužu pauzu (sad vec više od pola godine). Kroz treninge sam razvila mišice cijelog tijela, posebno ledja i noge (koje su uvijek bile jace kao i stražnjica koju sam samo dodatno tzv napumpala). Sada, zbog pauze (ozljeda i zasicenje) krenula sam u smjeru gimnastike i weightliftinga (crossfit ubiti) te cu ovdje stavljati kako izgleda s vremenom moje tijelo i kako se osjecam. Plan mi je vratiti se u formu, i ovaj put ruke znatno povecati jer su mi uvijek bile slaba tocka. Noge izdefinirati opet. Baš me zanima kako ce to izgledati s ovim nacinom vježbanja... Prilažem i neke slike kako izgledam sada i nedavno, kako ne treniram redovito. (slika ledja je otprije a zadnja slika je s pocetka god) Radujem se (pozitivnom) druženju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by Amplification - 16 Listopad 2013 at 15:32 |
|||
![]() |
|||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
pozdrav i dobrodošla
![]() ![]() ![]() |
|||
cookies are for pussies
|
|||
![]() |
|||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
||
Odlicno je ovdje to je prava cura! :) Avangarde pokaži bic svoj!!! :D
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
![]() |
|||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
||
nemogu danas, u petak cu kad bude u pump modu ![]() |
|||
cookies are for pussies
|
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
ubiti ili u biti? Da se ne prenaglim reakcijom ![]() Dobrodošla, jako lijepo
![]() |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
||
nemogu danas, u petak cu kad bude u pump modu ![]() :D Picture for me.... :D |
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
![]() |
|||
Amplification ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 19 |
||
Hvala ti ;) Hvala mettasttaza =))
Hvala =) a 'ubiti' kako tko piše, no nismo ovdje nadam se zbog ispravljanja mogucih gramatickih grešaka ;) |
|||
![]() |
|||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||
Welcome!
![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
||
Odlicno dobro nam došla
![]() |
|||
![]() |
|||
veky81 ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
||
Dobrodošla !!
![]() |
|||
![]() |
|||
headhunterz ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
||
solidan izgled, dobrodošla i sretno!
|
|||
24/7
|
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
...a ko kaže da mislim na gramatiku? Mislim, na jedan nacin i mislim jer se mijenja smisao ali nije to bila poanta, nego... ma.. nevermind .... ![]() ![]() |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
||
Hvala svima na dobrodošlici!
![]() ![]() Sad se polako vracam na staru prehranu, jer sam ove godine jela sve što inace ne jedem. Ali dobro, dogadja se i mom treneru pa se ne osjecam toliko krivom ![]() Jedino je izazov ne jesti cheesecake i domaci džem, pa i tu sve više koristim steviju i med :) |
|||
![]() |
|||
||
zasto ne cheesecake ![]() ![]() |
|||
cookies are for pussies
|
|||
![]() |
|||
||
Predivna je :D
ma velim, sad cu jesti samo onaj kojeg napravim ja sama jer moji ljudi ako ga naprave finog, bude previše uh i šecera :) Edited by Amplification - 17 Listopad 2013 at 23:35 |
|||
![]() |
|||
||
Provjereni kolaci od nje...najbolji ;)
|
|||
Rodjen si s potencijalom
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |