vratni misici |
Post Reply |
Author | |
Gamby
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Ožujak 2007 at 12:51 |
jel se moze nekako kod kuce na neki nacin jacati vratni misici?tj.prosiriti vrat i s kojim vjezbama
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ti linkovi s vjezbama:
http://www.plivazdravlje.hr/picture.php?file=269A.gif# http://www.plivazdravlje.hr/picture.php?file=269B.gif# Te dvije osobno nisam radio, to su vjezbe za straznji dio vrata. Jos ima vjezba kad drzis bucice u rukama i podizes ramena, ako nadjem sliku za to cu ti stavit link, tu vjezbu sam radio i dosta je dobra za sve te misice oko vrata |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, jos si pogledaj na ovoj stranici
http://www.shapefit.com/training.html , ima dosta vjezbi opcenito pa ces naci nesto i za vrat, sve ti je fino animacijski prikazano a imas i objasnjenje na engleskom Uzivaj |
|
Gamby
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
puno ti hvala na linkovima super su
Edited by Gamby |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu, drago mi je ako sam ti pomogao!
Uzivaj u vjezbanju |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadi si frenda s nekim brzim motorom i nek te posjedne iza sebe i fura... mmmm.... recimoo... 250 km/h i da vidis kako vrat radi!
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
QUOTE=Theia] Nadi si frenda s nekim brzim motorom i nek te posjedne iza sebe i fura... mmmm.... recimoo... 250 km/h i da vidis kako vrat radi! [/QUOTE]
stvarno originalan savjet,,,...........jedino mozda nebi bilo losa da umjesto frenda to bude neka frendica onako zbog okoline to jest patrijahalnog nacina razmisljanja,,,,znas ono ,,,dvojica na motoru,,,,,upada u oci,,,,,,,kako da objasnim,,,,jedino da furaju pustinjom,,,,,,, viva italija |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neee znam ja o cemu ti pricas..... Ja o voznji na motoru!
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=Theia] Neee znam ja o cemu ti pricas..... Ja o voznji na motoru!
o uzgoju cvijeca u planinama...........
|
|
Gamby
Post Options
Thanks(0)
|
QUOTE=Theia] Nadi si frenda s nekim brzim motorom
i nek te posjedne iza sebe i fura... mmmm.... recimoo... 250 km/h i da
vidis kako vrat radi! [/QUOTE]
Ti to sigurno govoris iz iskustva |
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
www.bodybuilding.com/fun/exercises.php?MainMuscle=Neck
Edited by emilio |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |