Vrijeme za promjene - Reminiscence |
Post Reply | Page <1234 8> |
Author | ||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma možeš ti jesti i svinjsko..samo pazi da se riješiš masnoca što više možeš...crveno meso je super ali ne da pre cesto bude na tanjuru....
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Reminiscence
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je i sa salamom, ne?
A kakvo je pravilo sa suhomesnatim? Znam da nije dobro, ali jel se može nekad malo napravit iznimka? Trudim se napravit napravit trajnu promjenu, a kao gazdarica svoje kuhinje mogu se za to pobrinit. Ima da svi jedu zdravo u mojoj kuci Eto, jedino malenom mom moram dat slatkiša da jede, voli dijete. Ali ne pretjerujemo. |
||
“I'm selfish,impatient and a little insecure.I make mistakes,I am out of control and at times hard to handle.But if you can't handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best."
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa u vecini slucajeva....osim ako znaš da nije..nekog mesara ovisi od sastojka...ali kupovni..mislim da da..osim dimceka...to su pileca prsa...i vidim da se cesto papa...:)
Moj osobni savjet ...da ne uzimaš ništa suhomesnato,paštete ...a možeš si nekada to ubaciti ako baš voliš to...ako je to bez necega bez cega ne možeš...ali moj ti je savjet da se kloniš takvog "mesa" :D Eto još si gazdarica...super ..sada svi na zdravu prehranu! :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Reminiscence
Post Options
Thanks(0)
|
|
Od piletine ni nevolim drugo ništa. Ista stvar s puretinom. Jedino sam na suhomesnato bolesna, ali mogu se suzdržat. Kupim si jednom mjesecno 20dg panone pa ju rastegnem na dva tjedna. Dovoljno za gušt.
Da, da. Nema više brljavit. Gospodin suprug je isto krenuo sa nekim svojim fitnessom tako da mi to tandemski rješavamo. Hladnjak je trenutno krcat posnim sirom, tunjevinom, kozjim svježim sirom, mlijekom i povecom kolicinom povrca. |
||
“I'm selfish,impatient and a little insecure.I make mistakes,I am out of control and at times hard to handle.But if you can't handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best."
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hladnjak je trenutno krcat posnim sirom, tunjevinom, kozjim svježim sirom, mlijekom i povecom kolicinom povrca. :) E sada polako se baci na trening i javljaj nam rezultate...malo kako se se hraniš....pa cemo vidjeti kako je to sve spojeno...:) Sretno! :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Reminiscence
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala, trebat ce malo i srece.
Evo da upišem onda i ove brojeve pa da možemo (nadam se ) pratit napredak. Mjere (14.8.) Težina: 76kg BMI: 29,7 Vrat: 33cm Prsa: 97cm Struk: 93cm Kukovi: 116cm Desno bedro: 64cm Lijevo bedro: 63cm Desni list: 40cm Lijevi list: 40cm Desni biceps: 31cm Lijevi biceps: 30cm Desna podlaktica: 25,5cm Lijeva podlaktica: 25cm Trbuh u najširem dijelu: 110cm BF: 46,26% (to bi bilo cca 35kg masti, katastrofa) Eto mojih sramotnih brojeva. A sad jelovnik od jucer, današnji cu sutra stavit. Dorucak: Zobene sa zelenim cajem Kava Medjuobrok: Kriška integralnog kruha i kriška kozjeg sira Rucak: Grah i luk, 2 kriške integralnog kruha Kava Medjuobrok: Vrhnje i luk vecera: Rajcica i paprika sa kozjim sirom Navecer odradila Cardio recovery To bi bilo to. A sad cemo vidjet kako ce danas sve proc. Guram dalje. |
||
|
||
Reminiscence
Post Options
Thanks(0)
|
|
Btw, otkad sam pocela sa vježbanjem i pazit na prehranu, dobila sam 2kg... Pretpostavljam da mišici jacaju brže nego što se salo topi. Ili?
|
||
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dali papaš nakon odradjenog programa ? Ne vidim da jesi? :D Ako ti je to ona vecera...bolje nemoj sir ...neko meso ili jaja ..bolji izbor od sira sir pusti za kasniji...i neki složeni Uh uzmi :) malo se poigraj sa jelovnikom i rekli smo pojacati ga :) Ne moj to zaboraviti ni slucajno! :)
Iii super...otvori si svoju temu..pod transformiraj se...i tamo možeš pratiti zapistivati....i sve ... :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dvije rijeci- dalmatinski pršut (odstaniš masne dijelove i paziš da ne pretjeruješ zbog puno soli koju sadrži) |
||
cookies are for pussies
|
||
Reminiscence
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uuuuu, mram probat... njam |
||
|
||
Reminiscence
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo prijavila sam se i u transformiraj se :D
http://fitness.com.hr/forum/fit-2013-reminiscence_topic8013.html |
||
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajde da vas i ja nešto naucim, ako cete svinjske proizvode kobasice dolaze u obzir samo ako su vaše inace džabe trud, ja osobno preferiram cvarke ali ja ih jako stisnem, inace 100 grama cvaraka ima 40g proteina i 40 grama masti i s posnim super p+m obrok
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim, svašta sam probala al cvarke s posnim, e to bome nisam |
||
cookies are for pussies
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla....
A zašto si zaspala? Ne pitam te zato da nama kažeš, nego da samoj sebi definiraš.... shvati jedno na pocetku - prije od svega radi na mindsetu, vidim da tu ima nekih blokada. Alkohol, cigarete, antisocial karakter....sve je to nacin bijega radi necega. To ti znaš i to rješavaj...inace ce sve biti vrcenje u krug. Ako nije tako, sorry...ali netko ko ima problema sa svim tim nema mira u sebi.
Koliko je to kila u plusu i od kad? I kakva prehrana je bila u djiru? Ok, vidim da si krenula s nekim promjenama, super Samo ne kreci previše furiozno da ne biš još furioznije to završila. Polako...promjena po promjena, daj si vremena i budi strpljiva. Zašto planiraš uzeti kreatin? L-carnitin ti ne treba. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odakle ti proteini u cvarcima?
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
I da, Zoki, daj gazdi odmah sve zvjezdice napucaj preko reda, rastura sa postovima
|
||
||
Post Reply | Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |