Vrijeme za promjene ! |
Post Reply | Page <1234 15> |
Author | |
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
a da uzmeš obican musli i unutra staviš svoje svježe voce narezano? ili dodaš mjericu proteina?
sva ta sušena voca su za ništa, najcešce bezvezni šecer koji ti ne treba ni 2 posto. |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
b_ballfan
Cita FAQ Joined: 08 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
Proteine planiram od 1.10 jer tesiram sebe da do tada izdržim ! Ne želim se nagraditi s tim ! Želim doci do toga ! Kreatin sam osobno imao vec neko vrijeme pa sam ga mislio iskoristiti , a do wheya se moram potruditi ! Ne želim baciti pare u vjetar ! OVAJ PUT SAM REKAO DOSTA ! DO KRAJA ILI NIKAKO !
Neznam ali nekako sam te probao i mogao sam XD jer onako samo žito ... jednostavno povracam ... :( |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postoje vjezbe za fleksibilnost i koordinaciju i dobro ih je raditi u "dane odmora". Evo, mozes poceti odavde (nisam gledao kvalitetu rezultata pretrage no vidim da je runnersworld medju prvim rezultatima pa bi to trebalo biti ok):
Fleksibilnost: http://www.google.com/search?q=runner+flexibility+workouts&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=hr&client=safari Mozes izgooglati na isti nacin i za koordinaciju i tehniku no ja se nisam usudio staviti link jer tu postoje brojne kontroverze i ima jako puno online sadrzaja sa potpuno krivim tehnikama. Radije mi posalji poruku ako te nesto specificno zanima pa ti posaljem link. |
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
oke . thx . cekamo komentare ostalih sto se tice plana
|
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
Danas sam jeo ovako :
1 obrok 100 g mueslia violinih s sitnom cokoladom i mljeko 0.5% mm 250g posnog sira 2 obrok 200tinjak g piletine i blitva 3 obrok Jabuka , 2 sljive, nektarina 2 stiropora od rize 4 obrok 3 stiropora od rize i 120 g tune procjedjenje u vodi 5 obrok 1 feta lubenice 6 obrok 250 g posnog sira + varao sam 4-5 trokutica sira paškog nekog Mislim da je bilo dobro xd |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
a malo zdravih masnoca?
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gdje su mrkva, cvjetaca, mahune, grah, rajcica, kuruza, tikvica, patlidzan, brokula,,,? Falis na vitaminima, mineralima, vlaknima,,, I kao sto je gajba napisao, na mastima. Nije sve u proteinima...
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da sam sve napisao vec, necemo se ponavljat ;)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
Od sutra ubacujem bademe i sto mislite o kukuruzu slatkom iz konzerve ?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što se tice mene... konzerve ne koristim
Vidim obroci su ti bogati proteinima...materijalom za gradnju.... Fali ti energije.... Maratonac ti je napisao dosta toga uzmi nešto primjeni si u prehranu....mijenjaju ju.... Musli sam po sebi je bogat ne potrebnim šecerom...tako da bih ti savjetovao da uzmeš nešto drugo...od žitarica.... ili barem obican musli.... |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
evo jutros uredno odvalio 3 km trcanja . Još cu sutra pa u Nedjelju odmor i od Ponedjeljka svaki dan ujutro na tašte kardio i popodne vježbe za pocetnike od fitness angelsa . Sto mislite o tome ?
Danas planiram jesti : 1 obrok 100 g viola 6 vrsta žitarica s sitnim komadicima cokolade (znam da se vecini diže kosa ali još ih malo imam pa cu potrošiti :D)+ 250-300 ml mlijeka 0.5 % mm 250 g posnog sira 2 obrok integralni panin sa sjemenkama - 150 g + 200 g pilecih prsa (salama) 3 obrok 70 g tjestenine + 200 g pilecih prsa s grill tave + 2 rajcice , 1 mrkva 4 obrok 5 rižinih krekera + 100 g pilece salame 5 obrok 250 g posnog sira + 1 rajcica + pola krastavca + 1 mrkva 6 obrok 4 jaja - da li da pojedem cijela ili kako mi preporucate ? - što se tice omega 3 masnih ili ti korisnih masti zaboravio sam kupiti bademe (orašaste plodove) a cijeli dan sam evo od ovog trenutka u strci . Upravo pripremam hranu i stavljam je u plasticne posude da je imam uz sebe na putu :D Mislim da je dobro za danas :D Krecem se ... Znam da tu jos treba promjena i vaganja i mjerenja kcal al ne zelim se zamarat s time ... Mislim da ide to dobro ... Bar nek se pomaknem malo pa ce mo kasnije mjeriti , vagati i pisati. Mislim da je dobro za pocetak P.S. misljenje o viola 6 vrsta žitarica s suhim ? :D Da li mi možete preporuciti koju ribu sutra da spremim ? I što mislite o pripremanju ribe na gradelama (žaru) ? |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne moj svaki dan trenirati...dopusti da ti se mišici oporave :) ...da ih možeš iskoristiti sto posto...tada ceš imati bolje rezultate nego kada se forsiraš cesto raditi i previše...jer još si pocetnik koliko vidim u tome svemu... Pa ce ti se lagano desiti pretreniranost...pogotovo jer nisi navikao na takav intenzitet.
Šareni ti se jelovnik što mi se svakako svidja...jaja cijela jedi...ne bacaj ono što priroda da :) To sa plasticnim posudicama mi se svidja..jer su uz mene bilo gdje da idem :)....nema veze ako si zaboravio....imaš u ribi ih maslinovom ...koliko su isplative za kupovati ako možeš financirati super...ali 100 kuna kila pa ti kupuj :) Što se tice ribe...tu ti ne mogu pomoci nisam ljubitelj...uzimam plavu ribu ali samo ju ispecem ....netko tko zna bolje neka ti kaže ...:) ne znam kakve su te...ali gledaj da su što manje šecera za pocetak :) |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
nisam baš pocetnik ... Trenirao sam košarku no sada selim na fax u zg ... I treninzi su mi završili vec ima mjesec i pol i tu sam još više pao . samo sam ležao . Malo smršat za koke u ZG :P
Kralj si :D Al fitness angelov za pocetnike i ne cini mi se toliko tezak i mislim da je svaki dan ? Ispravite me ako grijesim :D Edited by b_ballfan - 09 Kolovoz 2013 at 10:50 |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Morao bih pogledati..imaš li link ne znam na što misliš :) Ali svaki dan trenirati ....mišici rastu kada se odmaraš pa sada ti misli...ako ih svaki dan forsiraš na rad...kada ce se odmoriti 100 posto...pa da ih možeš iskoristiti....Sve u svemu lijepo je što si poceo...i što sam si planiraš....jako mi se svidja to :)
Nemoj radi koka...radi to zbog sebe... radi zato jer to voliš :) Što više to zavoliš i vjeruješ u napredak bolje ceš rezultate imati.... :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ribice na žaru uvijek može:)) pogotovo malu plavu ribu (incuni, srdele...) za koju si siguran da je iz Jadrana, nije iz uzgoja ili zaledjena i ulovljena u Kini.
Program za pocetnike je 3x tjedno ako se ne varam (pon, sri, pet) traje 4 tjedana. Ja radim njegove treninge (fitnessangels) ima puno razlicitih rutina i programa i mogu rec da sam zadovoljna. Kad odradiš ovaj za pocetnike ima još dva programa koja su meni super pa možeš probati: https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Izgubite-5kg-masti-u-5-tjedana.aspx http://fitnessangels.net/hr/blog/Do-super-forme-u-samo-5-tjedana |
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.fitnessangels.net/hr/zapocnite.php
znam ali ovo je bodyweight a ja nemam girje trenutno i nemogu si ih priuštiti :( mozda tek od 1.10 kada odem u ZG |
|
Post Reply | Page <1234 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |