Vrtoglavica |
Post Reply |
Author | |
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Ožujak 2014 at 08:06 |
Vec nekoliko dana me muci vrtoglavica, tj. kad sjedim negdje ili lezim pa se dignem i onda mi se odjednom zavrti u glavi neposredno nakon sto se dignem, kao da mi se zacrni pred ocima i kao da gubim ravnotezu, ne mogu bas opisati. Traje svega par sekundi i prodje, ali nekad imam osjecaj da cu se srusiti pa mi nije bas svejedno...zamagli mi se vid, nemam zraka, uzas...
Sve je to pocelo kad sam se neki dan preforsirao na traci, makar sam trcao samo 5 min 11km/h na kraju treninga, ali ocito je jos uvijek za moju kondiciju to previse... Edited by r4mb0 - 22 Ožujak 2014 at 08:20 |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vrtoglavica je simptom najmanje 50 razlicitih bolesti, i jako je nespecifican simptom.
Ako nastavi, pravac doktor, nemoj ovdje dijagnoze traziti, jer je nemoguce dati je naslijepo.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je svaki dan blackout i vrtoglavica kada naglo ustanem iz kombia :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
prvo što meni pada na pamet je nizak tlak... najbolje da potražiš stručno mišljenje pa da se što prije riješi
|
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baš to što tare kaže, može bit toliko toga, 10 stvari mi pada na pamet. Od potpuno banalnih, do onih ozbiljnijih.
Feeling uopće nije fora, tako da znam kako ti je :/, a ako se nastavi, potraži stručan savjet najbolje. |
|
LiveStrong
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Proslo me je, hvala Bogu
Vjerojatno me je tih par dana umor savladao ili sta vec... |
|
njubez89
Cita FAQ Joined: 07 Travanj 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
rambo da nisi ti hipohonder ? msm stalno ti sa nekim simptomima :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |