Weider ili Pro.nutritiššš;n proteini |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
elated
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema na cemu,aj ako budes isao gore pa napisi odvje sta imaju od proizvoda
pozz |
||
Live fast die fun!!!
|
||
seceruuu
Cita FAQ Joined: 14 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Molila bih vas za pomoc (vi koji se razumijete u te napitke i tablete )naime ja zelim smrsaviti 5 kg i skinuti salo sa stomaka.Naime crobno vjezbam 5 puta dnevno al s puno muke jel vec nakon š0 minuta osjecam jaku slabost u nogama.Pa me zanima dali taj napitak L-CARNITINE LIQUID povecava energiju(koliko sam ja shvatila iz clanka) i dali si mogu pomoc smrsavjeti uz pomoc kapsula kapsula CLA tonalina to uspijeti jel mi je jako mucno smrsati(mada nije puno).
(vidjela sam na forumu da se kuzite u te stvari pa bih Vas molila za pomoc) |
||
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovako, nije ni l-carnitin ni nista slicno neki magican napitak za skidanje masnoca.
Najvaznije je srediti prehranu, pravilno vjezbati te po mogucnosti odraditi crobni trening ujutro nataste. To je period koji je najbolji za skidanje masnoca. Mozes koristiti fat burner kao l-carnitin, Scitec ReForm (kojega dosta hvale), ali nista od toga ako ne sredis prehranu i mrvicu izmijenis nacin zivota. |
||
"Krilati ektomorf"
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
SCITEC proteini su ZAKON!!!! Najbolje su topivi u svemu (mlijeko, voda...) i tko god se malo vise razumije preporucit ce ti njih. Osim kvalitete, imaju DEFINITIVNO NAJBOLJI OKUS! Mljac! Ja ih pijem vec duuuugo i ne mislim ih mijenjati. Probaj! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moras se baciti na neki crobni trening i puuuuno se znojiti. A za pomoc pri mrsavljenju predlazem SCITEC tablete za mrsavljenje koje se zovu REFORM! Super su! |
||
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opet ne drzi vodu nabavna cijena djecjeg a ne stocnog wheya, sa prodajnom cijenom wheya kao takvog.
|
||
"Krilati ektomorf"
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
S napominjanjem, bez prehrane nema rezultata prvo srediti prehranu, onda trening pa suplmentaciju na kraju |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zna li ko razliku izmesu wheya na kojem pise š00% i ovi pronutrition 80%. ja osobno koristin pronutrition i proba zan vecinu okusa za sada mi je najbolja brusnica,ali iman i jagodu samo jos nije na red dosla. e sad sta se tih postotaka tice neznan na sta misle kad je i u jednih i drugih oko 20 do 22 grama proteina po mjerici. a sto se scinteca tice proba san i ok je ako ces ga pit sam,ali kad jos dexrozu stavis prelatko
Edited by zmaj |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa po nekoj logici, znacilo bi sljedece: u 30g whey-a koji ima 80%, dobijes 24g proteina, a u 30g whey-a sa š00%, dobijes 30g proteina..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš to što se tice sciteca, mnogi misle da trpaju šecer unutra, baš zbog te slatkoce! a dextroza mora ici pwm bilo slatko ili ne |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo kvaka je sta na ovima sta pise š00 posto poput recimo sciteca isto ima 20-22 gr po mjerici,zato meni to vise zvuci ka marketinski trik
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda misle na to da je š00% whey u smislu da nema ni jednog drugog proteina u njemu .. kao kazeina i tako |
||
||
Destructo
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je trik :) Istina je da proizvod sacinjava š00% sirutka odnosno whey, ali pitanje je u kojem je omjeru sa uglj. i mastima. Vrste wheya ugrubo možemo podijeliti na:
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko ti se isplati to narucivati iz Slovenije (prosporta) ? Jel zaista tolika ušteda? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Destructo
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prosport (SLO) - ON Whey - 4,7 kg - 75 EUR + 8,5% DDV + 3 EUR dostava do pošte (besplatna na više od š00EUR) = 85 EUR (620 kn / 4,7 kg= š33 kn/kg)
HR - ON Whey - 4,7 kg š090 kn /4,7 kg (23š kn/kg) Ušteda od š00 kn po kilogramu mi isplati i pokrije troškove goriva do SLO, a nađe se i zanimljivih stvari u shopping centrima! ;) Preko granice se od š.š.20š0. može prenijeti do š000kn vrijednosti proizvoda za osobnu uporabu. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
...ili nađete dobru dušu da vam kupi, preveze i donese 2,2 kg Dymatize-a za 35 E e to je onda ušteda
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |