weider ili universal? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
daba
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Sijecanj 2007 at 12:48 |
rijec je o dva po meni vidljivim podacima slicnim proteinima.super protein 88 od weidera i milk&egg on universala.zanimaju me sve sta bi mi mogli rec o jednom i drugom iz iskustva?hvala na pomoci unaprijed
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja znam iz svoga osobnoga iskustva da je ovaj super protein izvrstan. PA popio sam nekih 6 po 750 g. Veoma dobar proizvod ( idealan kao zamjena za obrok)
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam bas jucer uzeo od Weidera super protein 80+ i cini mi se da je dosta dobar. Bas ono za ubacit prije spavanja. |
|
vice
Viden/a u gymu Joined: 19 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
weider u svakom slucaju. za universal ne bih bas garantirao
|
|
daba
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ekipo...dilema je bila u nepoznavanju kvalitete i tak.ali sam se uvjerio da je universal malo skriven na trzistu sto nisam bio siguran kako da shvatim.u svakom slucaju hvala |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako moj decko trenira vec š0 god, tako je mene navukao na Scitecov Anabolic Whey i super mi je, najbolje se otapa od svih i ima mi najbolji okus.
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj taj proizvod ima najbolji okus od svih proizvoda koje sam u zivotu probao,mljac mljac |
|
|
|
daba
Post Options
Thanks(0)
|
stvar je toga kaj je ne zelim dobivat toliko na masi vec mi treba nesto za definiciju.zato pretezno gledam proizvode sa vise proteina nego ugljikohidrata.ako imate koji drugi proteinski proizvod koji bi mi posluzio u tu svrhu...i'm listening |
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Malo idemo u offtopic ali nema veze.. I nije mi jasno gdje smo mi to gore naveli neki proizvod koji ima vise ugljikohidrata nego proteina. Evo ti stranica pa pogledaj neke diet protein proizvode http://www.fitbody-mostar.com/cms/index.php?option=com_conte nt&task=view&id=65&Itemid=26 |
|
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
E pa na taj sam mislio(okus fantastican). Jednom dosle moje prijateljice i vidjele te proteine-i ajde nekako sam ja njih nagovorio da to popiju. A kad su to probale kazu ovo je dobro ,skoro mi sve popili Edited by caba |
|
|
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Uh, ima ih vise okusa.... MLJAC, MLJAC! Nego jesi ti rekao tim svojim frendicama da i to deblja u TOLIKIM kolicinama? |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo su ti okusi: Okusi: alpska mlijecna cokolada, ananas s vanilijom, vanilija s sumskim vocem, jagoda i bijela cokolada, jogurt i malina i to s komadima pravog voca! |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
preporucam weiderov jer s njim imam samo dobra iskustva! Mozda ni ovaj drugi nije losiji neznam jer nisam probao
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |