When you feel like quitting... |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Nessica
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Sijecanj 2013 at 12:18 |
Think about why you started!
Evo i moja tema, nadam se da je nikad necu zapostavit i da cu napredovati uz vašu podršku! 28 godina, visoka 173 cm i 62 kg (inace uvijek oko 60kg, možda mi se vaga pokvarila? :D) Problem mi je složit si jelovnik pa to sad proucavam. Danas sam krenila sa vježbanjem, 6 week six pack JM, nisam zadovoljna odradjenim, ali šta mogu, bit ce bolje. |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Brzo popravi tu vagu!!!
Navijamo za tebe! Edited by rioso - 21 Sijecanj 2013 at 12:24 |
|
Nessica
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala |
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
svida mi se naslov samo hrabro
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo naprijed :))
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo naprid,a da probas posto si pocetnik s nekin jednostavnijin treninzima
|
|
Nessica
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš neki prijedlog? Nisu mi ove vježbe teške kao npr. 30 day shred, e to mi je puno teže. Tražila sam na netu što lakše vježbe i ovo mi se ucinilo nekako najjednostavnije Takodjer navecer idem u šetnju, prvi tjedan je šetnja, kasnije svakim tjednom pomalo trcanja 1. tjedan 4 minute brzog hoda, 1 minutu laganog i tako 4x |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ti nije tesko onda radi,ok radi koliko mozes a mislin da uz te tablete sigurni mozes dobro funkcionirat a kad vec udes u shemu onda ce ti bit lakse i povisit intenzitet,nema straha samo guraj
|
|
Nessica
Post Options
Thanks(0)
|
Danas mi je posebno teško natjerati se na vježbanje, imam upalu mišica, svih... Kako dobar osjecaj
Ne smijem odustat, idem to odraditi, samo da prodje barem tjedan dana da uhavtim ritam i naviku...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
još jednom procitaj natpis sa svoje profil slike i na posao sretno!
|
|
Nessica
Post Options
Thanks(0)
|
Odradila svoje i odmah se osjecam sjajno, više energije, sretnija, ma milina! Sad samo razmišljam šta bi mogla još i cekam vecer za brzu šetnju Samo se teško pokrenit, kasnije sve ide lakše!
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ooo da..ovo mi je u biti bilo najgore od svega.. Samo hrabro naprijed!!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Nessica
Post Options
Thanks(0)
|
Slavonka, cini se meni da je forum pun slavonaca
E da, teško je krenit, ne odustajem! Danas sam vježbanje odradila navecer. Mislila sam da necu moci zbog jake upale mišica, ali uspjela sam. Nisam uopce znala da je toliki užitak vježbat sa upalom mišica
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa u zadnje vrijeme nas stvarno ima dosta baš sam neki dan to primjetila.. neka, dobro je to.. svi smo za akciju!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
A sami slavonci i rijecani ovo okupirali, mi ostali smo nacionalne manjine
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Ne brini.. volimo mi i vas..
|
|
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |