When you feel like quitting... |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma jee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Ma naravno
![]() ![]() |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Baš kjut ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nessica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Sijecanj 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Jutro, samo neka nas je što više!
Imam pitanje, nikad nisam izdržala nešto dugo sa vježbanjem pa ne znam baš kako to ide, ovu upalu mišica što imam, da li to ikad prodje? Ili cijelo vrijeme dok se intenzivno vježba bude prisutna? Evo izmjerila sam se: Ruke: 26 cm (lijeva i desna isto) Grudi: 86 cm Struk: (gdje se mjeri stuk?) najuži dio 69 cm pupak 87 cm Bokovi: 97 cm Noge: 54 cm (lijeva i desna isto) Listovi: 33 cm (lijevi i desni isto) |
|
![]() |
|
matelula ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
prode nakon 2-3 dana samo ti nastavi vjezbat isplatit ce ti se sve to kad dodu rezultati :) a u vezi manjina na forumu koliko nas je uopce splicana osim mene i zmaja
|
|
![]() |
|
Mate, ja nezivin u splitu vec 10 godina
![]() |
|
![]() |
|
matelula ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
ma ti si za mene i dalje splicanin ;)
|
|
![]() |
|
Hahaha a split i je oduvik i zauvik moj grad, ja nebi moga sebe zamislit živit u recimo zagrebu, nikad ne reci nikad alsta ja znan meni je ovde dobro
|
|
![]() |
|
Morska ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Sijecanj 2013 Location: Split Status: Offline Points: 15 |
eo nessice dosla san i ja tebi dat support, iako ti ja nean sta savjetovat, jer nean pojma o nicemu :) samo naprid :)
p.s. ovima sta su ka jedini iz splita, e pa i jaa saaan ueeee :D |
|
![]() |
|
Nessica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Sijecanj 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
hvala
![]() nema odustajanja: ![]() |
|
![]() |
|
rioso ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Super ti je poster! Svidjam! ![]() |
|
![]() |
|
Ljuta sam sama na sebe, danas nisam uspjela odvježbat sve, samo prvi set sam izdržala, drugi se nisam htjela forsirat jer mi nije bilo dobro, sama sam kriva, nisam dobro jela danas, bila sam gladna, nisam ništa spavala...
|
|
![]() |
|
Znala sam da nešto nije u redu, probudila sam se ujutro skroz prehladjena, sinusi zacepljeni, boli
glava, oci, sve, grlo, ne mogu disat ![]() ![]() Šta sad? Pretpostavljam da nema treniranja, a nemam niti snage. I šta sad? Opet sve iznova? Poludit cu.
|
|
![]() |
|
malo se odmori nemoj se forsirat kad si bolesna bolje ozdravit kako treba pa vjezbat poslje normalno
|
|
![]() |
|
Hvala. Mislim da ce tako i biti, samo lagana šetnja dok se malo ne oporaavim.
|
|
![]() |
|
Jel ima netko vremena da mi pogleda jelovnik jel ok? :)
Doručak: zobene sa voćem ili sjemenkama (sa malomasnim mlijekom) ili jaja na sto nacina (bez masnoća) Međuobrok: voće ili grčki jogurt Ručak: 200 grama pilecih prsa sa puno povrca i oko 100 grama integralne rize ili batata Međuobrok: neki smoothie (najcesce pola banane, pola jabuke, pola mandarine i malo špinata) Trening, nakon proteinski shake Večera: 200 grama ribe sa povćem To je to, mjenjam namirnice, nekad piletina, puretina, nekad oslić, losos, tuna, povrca razno, umjesto rize nekad integralna tjestenina, batat, quinoa, leća, heljda...
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |