Whey + kazein preporuka, budget 500kn |
Post Reply |
Author | |
enjoyordie
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Ožujak 2015 at 17:57 |
Dakle planiram uzeti whey i kazein, budžet mi je 500kn, max 600kn. Pošto nikada prije nisam to uzimao molio bi vašu preporuku za ta 2 proizvoda iz fitness.com.hr webshopa.
Također molio bi da mi netko kaže za whey da li se uzima 30g whey + 60g glukoze ili ide 30g whey + 30g glukoza. Što se tiče kazeina, to se pije prije spavanja? S čim se sve mješa? Voda? Mlijeko? Glukoza? Hvala vam puno |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj savjet bi ti bio da prvo središ prehranu. Ovo je suplementacija i nije ništa drugo doli izvor proteina + minerali i vitamini. Znam da svi žele proteine i hrpu suplementacije imati, ali ona neće imati nikakvog smisla osim ako prehrana nije sređena.
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kazein ti je malo skup, ako si financijski ograničen, preporučio bih ti da razmisliš o većem fokusu na proteine iz prehrane. A, ako hoćeš kazeina, možeš jesti i samog sira.
Glukozu nikako prije spavanja. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preporuka za whey protein i kazein..
Delicious Whey Protein - 2,2, kg - 399 kn Day & Night Casein - 500 g - 159 kn ILI kupiš proizvod koji sadrži mix proteina - whey, kazein i sl. Multi-Phase Whey - 2,3 kg - 370 kn Kazein se pije prije spavanja, možeš piti s vodom ili mlijekom (bez glukoze). Edited by Zoki - 01 Travanj 2015 at 08:58 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
enjoyordie
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ova kombinacija?
Impact Whey Protein - 2,5 kg Milk Protein Smooth - 1 kg ili Micellar Casein - 1 kg Koja je razlka između ovoga Milk protein i Micellar Casein? Edited by enjoyordie - 01 Travanj 2015 at 09:56 |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mliječni proteini su 20% sirutka, 80% kazein. Prednost čistog kazeina je što je termostabilan, možeš ga grijati, hladiti i neće se pri tome denaturirati, denaturira se jedino u kiselom okruženju. Sirtuka se denaturira toplinom. Ukratko, smiksaj shake od proteina sirutke i jedan od kazeina, stavi oba u mikrovalnu i zagrij, protein sirutke će se pretvoriti u nešto užasno što možeš baciti u sudoper, kazein će biti super.
Ako planiraš koristiti za kuhanje, onda bolje čisit kazein, ako ne, onda nije bitno. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |