New Posts New Posts RSS Feed - Whey protein+5g kreatina
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Whey protein+5g kreatina

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
dwayne dibley View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dwayne dibley Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Travanj 2011 at 11:44
š.) štetne tvari koje unosimo svakodnevno ne idu direktno u mišice, idu u probavu i izbacuju se van
2.) Nije bitno što su kolicine koje proizvodi tijelo mizerne, bitno je da ih tijelo proizvodi. Zato se i suplementira istina, i zato se radi i pauza kod suplementiranja kreatinom. Jetra proizvodi kolesterol u dovoljnim kolicinama, ne treba ga unositi dodatno hranom što nije slucaj kod kreatina.
3.) Ne, tijelo se ne navikne na dovoljan unos proteina i od proteina se nece povecati mišici u kratkom roku kao što je slucaj kod kreatina. Proteini su suplementi koje trebamo unositi svaki dan u određenim kolicinama i ne pravi se pauza, kao što je slucaj kod kreatina.
4.) Mogu ti dati kontakte od ljudi koji su imali problema sa jetrom zbog uzimanja proteina. Ja osobno nisam imao problema jer kod uzimanja kreatina pravim pauzu
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Travanj 2011 at 12:21
š.) aha, znaci to je nekakav poseban proces kad voda koju popijemo ide direkt u mišice pa su sve štetne stvari još u njoj? lol

2.) Pa dwayne, ni kreatin se ne mora unositi hranom, tjelu su sigurno i ovako dovoljne kolicine kreatina ili bi ga više proizvodilo.. to što si ti odlucio da ti treba više to je druga stvar... pauzu radi supresiranja vlastite proizvodnje nisi opravdao što se mene tice

3.) a što ako nam se mišici znantno ne povecaju, onda isto moramo raditi pauzu?

4.) prije nego što mi daš kontakte reci mi, kakve su kolicine uzimali, kroz koliko vremena, uz kakav unos tekucine i koliko su orala uzimali prije ili uz kreatin
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dwayne dibley Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Travanj 2011 at 12:29
š.) Imaš internet, imaš google, pa ako ne znaš da kreatin sa sobom povlaci vodu jednostavno upiši "kreatin", imaš sve o njemu na netu, samo treba citat lol
2.) Vrlo je jednostavno, ako uzimaš kreatin svaki dan tijelo ce se naviknuti da ga svaki dan dobiva pa ga nece imati potrebu samo proizvoditi. Slicna je stvar kad uzimaš steroide pa ti tijelo prestane proizvoditi testosteron je ga dobiva svaki dan pa ti se jaja smanje jel više nema potrebe za njima.
3.) Da. Nece ti se mišici znatno povecati, ali malo hoce. Dobro ajde, neki ljudi ne reagiraju na kreatin, nekih š0%
4.) Gle, necu ja sada namjerno uzimati svaki dan kroz 3 godine kreatin pa da vidim šta ce mi se desiti. Ja samo znam da su neki ljudi imali problema zbog kreatina i naravno da sam to procitao, ja te ljude osobno ne znam, ne znam koliko dugo su ga uzimali itd. Znam samo ono što su napisali na netu
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Travanj 2011 at 12:45
š) nisam rekao da kreatin ne navlaci vodu

2) jel radiš pauze od testa zbog atrofije testisa? ne, ne radi se.. jer su se smanjili pošto su proizvođaci a ti test nabavljaš od negdje drugdje ( galenike) nema nikakvog utjecaja na organizam to što su smanjeni, primjer ti je loš

3.) nisi mi odgovorio na pitanje

4.) nemoj onda nuditi kontakte i bit faca s placa

Necu se dalje raspravljati s nekim tko nema pravog znanja a ponajviše razuma i logike nego mi samo ponavlja stvari koje je citao po forumima!

Sve ovo do sad je bilo samo zato da ljudi koji se pitaju slicna pitanja mogu dobiti malu dozu razuma o svim tim mitovima.

Scottie, beam me out
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dwayne dibley Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Travanj 2011 at 13:15
2.) Ja sam samo naveo primjer da kada tijelo prestane proizvoditi određene stvari postoje posljedice
3.) Nisi me shvatio, ako ti se mišici ne povecaju ne reagiraš na kreatin
4.) A na koji nacin bi ti ja trebao objasniti da su moguce posljedice na jetru ako se meni to nije desilo. Mislim pitaj ljude kojima se to desilo. A ti ga uzimaj š0 godina za redom kreatin svaki dan nije bed.

Vjeruj mi procitao sam o kreatinu sve što se može procitati, raspitao se kod iskusnih bodybuildera, koristio ga sa punjenjem, bez punjenja, koristio sam monohidrat, etil ester, itd...sve moguce oblike kreatina i znam sve o njemu, vjerovatno puno više nego ti, jer ocito neke stvari ne shvacaš. Pa naravno da sam citao o kreatinu i po forumima, ne razumijem u cemu je problem? citao sam po svim forumima i procitao dosta knjiga i literature o kreatinu.
Mislim kreatin se u bodybuildingu koristi 70 godina, sve se zna o njemu, a ja sam to procitao. Možda bi i ti trebao...
Back to Top
- Darac - View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote - Darac - Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Travanj 2011 at 14:56
Ovo je bolje nego parlaonica

Samo bih rekao da tu dosta stvari ovisi o samoj osobi, individualno. Jer ne reagira svatko isto na kreatin. Ima tu puno cimbenika koji utjecu na to.
Prvo pitanje je bilo dali covjek moze uzimati svaki dan 5g kreatina bez pravljenja pauze, s obzirom da svatko ima svoje misljenje mozda je jednostavnije najbolje sam probati i "igrati" se s kreatinom pa vidjeti rezultate, neznam sta vise reci na tu temu.

Nego dwayne, s obzirom da si diplomirao na kreatinu daj mi reci razliku izmedju monohidrata i etil estera, prednosti i nedostatke svakog, onako laick

Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Travanj 2011 at 15:44
Originally posted by - Darac - - Darac - wrote:

Nego dwayne, s obzirom da si diplomirao na kreatinu daj mi reci razliku izmedju monohidrata i etil estera, prednosti i nedostatke svakog, onako laick

ak je to onaj decko sa building-body foruma koji je svoj diplomski o kreatinu stavio u temu da svi mogu vidjet onda zaista treba imati respekta prema njemu, pogotovo jer diplomski kako je napisan ne bi bio dostojan ni referata u osnovnoj.

e sad, s druge strane, cak i da netko toliko procita o kreatinu i wooow napiše diplomski o tome djeluje mi malo pretenciozno i bahato ponašati se na ovakav nacin po forumu. ljudi su napisali knjige, doktorate i imaju hrpu iskustava pa su skromniji od ovog decka s diplomskim o kreatinu.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Travanj 2011 at 15:49
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Originally posted by - Darac - - Darac - wrote:

ak je to onaj decko sa building-body foruma koji je svoj diplomski o kreatinu stavio u temu da svi mogu vidjet onda zaista treba imati respekta prema njemu, pogotovo jer diplomski kako je napisan ne bi bio dostojan ni referata u osnovnoj.

e sad, s druge strane, cak i da netko toliko procita o kreatinu i wooow napiše diplomski o tome djeluje mi malo pretenciozno i bahato ponašati se na ovakav nacin po forumu. ljudi su napisali knjige, doktorate i imaju hrpu iskustava pa su skromniji od ovog decka s diplomskim o kreatinu.

Danas svi misle da su kompetentni da mogu o svemu pricat
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.