whey protein ipak opasan ??? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.t-
nation.com/free_online_article/sports_body_training_perform ance_bodybuilding_supplements/whey_more_than_you_thought clanak je sponzorski, ali oko ovih enzima i sastojaka wheya nisu izmislili da ih ima u sastavu..... |
|||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
znate kaj je funny?
whey je jedan od glavnih sastojaka one bebi hrane eto, ta cinjenica me užasno zabavlja |
|||
XXL-Zagreb
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na što si tocno mislio s linka? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na dobre stvari , enzime i ostale te stvari koje whey u
sebi sadrzava..... A ito kaj veli Ve da ga ima i u djecjoj hrani, ali i svugdje u proizvodima, a kako sam i procitao na vec puno mjesta da je po sastavu najslicniji majcinom mlijeku od bilo ceg drugog........ Tak da govoreci o stetnosti wheya mislim da je glupo, uzasno glupo....... kaj mislite s cim se hrane mala djeca koju majke ne doje, ona umjetna mlijeka i te stvari? Bas cu kad se sjetim pogledat na kutiji u ducanu, al vrlo moguce d aje unutra izmedju ostalog i whey Ako je to dovoljno dobro za onakvu malu nerazvijenu djecu i njihove organe i probavni sustav, a tak male bebe su osjetljiva bica onda mislim da nemamao kaj rec vise i spominjat neku kemiju, koncentrate i slicno........ Evo primjera, hrana bebimil za dojencad....... obrano mlijeko, djelomicno demineralizirana sirutka u prahu, biljna ulja, laktoza, kalcijev klorid, vitamin C, kalcijev hidroksid, željezov laktat, taurin, cinkov sulfat, niacin, vitamin E, pantotenska kiselina, bakrov sulfat, vitamin A, kalijev jodat, vitamin B6, vitamin Bš, manganov sulfat, folna ksielina, vitamin K, natrijev selenit, biotin, vitamin D. Dakle ludost je govoriti o stetnosti wheya. PS. da se razumijemo, kaj se djece tice uvijek sam za dojenje ispred ovoga, no to i onako nije tema, al da nebi ispalo da zagovaram umjetnu hranu za bebe jer je to zadnje kaj bi dao svom djetetu, ne zato sto smatram da je nezdravo, nego sto je majcino mlijeko ipak najbolje rjesenje. Edited by The Phoenix |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislim da u dozama koju vecina koristi whey moze bit samo koristan. stetan je kao sto je sve stetno u overdose-ama |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sve je štetno u prekomjernim dozama, cak i voda. Znam neke primjere koji su si cugnuli 3-4 litre vode unutar sat vremena pa su odapeli
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, nje sam se prvo i sjetio Nešto slicno bi se dogodilo i da si netko smucka kantu wheya u jednom obroku |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ili da samo to pije cijeli dan i hrani se time, zato se i
to zove dopuna prehrani.....2 shakea dnevno uz 4 kruta obroka ne predstavlju nikakv problem.... |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jakšic jede cijeli dan whey i raženi kruh Ak se ne varam, imao je neke komplikacije s bubrezima, nisam ziher |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sumnjan da su tw komplikacije od wheya |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne mora znaciti da su komplikacije od tolike kolicine wheya, ali 6 obroka dnevno koji sadrže samo whey i raženi definitivno nije preporucljiva stvar |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
na kutijama wheya stoji da je preporucljivo uzet do 3 mjerice dnevno (tak je bar stajalo na mojoj MVP). nece se nista dogoditi da se koji dan uzme vise al u duzem periodu?hm.. bubrezi su jedan od vaznijih organa i ne treba se saliti. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja mislin da jaksic ima dovoljno znanja pa da ne jede 6x dnevno whey i razeni kruh
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Najjeftinija varijanta i najprakticnija, nema kuhanja, spremanja, pranja suđa @ Zmaj Probaj jesti š5-ak mjerica wheya dnevno, neki duži vremenski period, previše je to A u jakšicevo znanje ne želim ulaziti. U nekim stvarima se ne slažem s njim... |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |