Whey protein - koji pijete trenutno? |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najbolji je onaj kojeg možeš nabaviti najjeftinije jer neke razlike između whey-eva po pitanju nekih uocljivih razlika nema, sve je to ista stvar jer svega nekoliko tvrtki u svijetu proizvodi sirovinu za te naše whey proteine a ostali to otkupljuju, prepakiravaju, stavljaju ambalažu, naljepnice, okuse, ostale dodatke u whey itd itd |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Ma ima, sam treba curama da se jave...
Ajde ti lijepo naruci s našeg fitness.com.hr shopa, garantiram ti da je okus š00% bolji.. I nije isto mi i taj lik, mi ipak poslujemo i radimo na legalan nacin. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
|
Jel mi možete vi preporuciti koji da izaberem ja se ne snalazim u tome
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Naravno da može! ![]() Evo, preporuka je da probaš Dymatize Elite Whey. On je izvrstan i ljudi imaju odlicna iskustva! Možeš ga pogledat i naruciti ovdje: Webshop: Dymatize Elite Whey 920g ![]() Eto, ako ceš imati kakvih pitanja, slobodno javi! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
slazen se,da iman para na bacanje bilo bi me briga,a ovako sta jeftinije to bolje,a opet da je nesto provjereno |
||
![]() |
||
silva07 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
|
Ja uzimam elite whey,u Sloveniji kupujem,ispadne me 40 eura 2,3 kg...
|
||
![]() |
||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
|
Zoki, hvala...razmislit cu još ..kažem nisam još to nikad pila , pa cu vidjeti
![]() ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Ja isto u Sloveniji kupujem.. Mozda nakon nove godine izbacim whey..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
mah, ja sam isto razmišljao, al jeftin je i praktican pa ga ostavljam ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
|
Neceš ga više konzumirati ili? |
||
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Pa mislio sam na jedno 2 mjeseca probat bez toga.. |
||
|
||
![]() |
||
|
što ceš onda rokat kao PWM? |
||
|
||
![]() |
||
|
Pa vec sad umjesto klasicnog PWM-a pojedem meso i krumpir ili rizu i meso.. Shake uzmem ponekad kao DWM... od sutra bi mi treninzi trebali trajat oko š20min (90 min utezi+30min boks), pa mislim vec nakon 60. minute lagano pijuckat shake.
|
||
|
||
![]() |
||
boris1984 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
|
Ja sam nabavio optimum nutrition whey gold standard š00%...cuo sam da je dobar pa ajde..da probam :)
ako moze informacija o kolicini i nacinu uporabe...inace ga pijem ili ujutro ili prije spavanja š mjerica+desktroza a poslije treninga 2 mjerice+ desktroza...jel to u redu? Hvala |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Nije dobro nikako, sa jednosatvnim šecerima ga piješ
samo i iskljucivonakon treninga. Navecer ti uopce netreba, ujutro možeš u zobene da dodaš proteina i popraviš okus i to je to. |
||
![]() |
||
boris1984 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
|
Hvala Phoenix... Znaci poslije treninga 2 mjerice wheya i 2 mjerice grožđanog...to ok? |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |