Whey protein - koji pijete trenutno? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
najbolji je onaj kojeg možeš nabaviti najjeftinije jer neke razlike između whey-eva po pitanju nekih uocljivih razlika nema, sve je to ista stvar jer svega nekoliko tvrtki u svijetu proizvodi sirovinu za te naše whey proteine a ostali to otkupljuju, prepakiravaju, stavljaju ambalažu, naljepnice, okuse, ostale dodatke u whey itd itd |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ima, sam treba curama da se jave...
Ajde ti lijepo naruci s našeg fitness.com.hr shopa, garantiram ti da je okus š00% bolji.. I nije isto mi i taj lik, mi ipak poslujemo i radimo na legalan nacin. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel mi možete vi preporuciti koji da izaberem ja se ne snalazim u tome paaaaaa...eto ako nije problem, i da nije skupo
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da može! Evo, preporuka je da probaš Dymatize Elite Whey. On je izvrstan i ljudi imaju odlicna iskustva! Možeš ga pogledat i naruciti ovdje: Webshop: Dymatize Elite Whey 920g Eto, ako ceš imati kakvih pitanja, slobodno javi! |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazen se,da iman para na bacanje bilo bi me briga,a ovako sta jeftinije to bolje,a opet da je nesto provjereno |
||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja uzimam elite whey,u Sloveniji kupujem,ispadne me 40 eura 2,3 kg...
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki, hvala...razmislit cu još ..kažem nisam još to nikad pila , pa cu vidjeti sve u svemu ne cini mi se loše taj, a nije ni skup toliko
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja isto u Sloveniji kupujem.. Mozda nakon nove godine izbacim whey..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mah, ja sam isto razmišljao, al jeftin je i praktican pa ga ostavljam |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neceš ga više konzumirati ili? |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa mislio sam na jedno 2 mjeseca probat bez toga.. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
što ceš onda rokat kao PWM? |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa vec sad umjesto klasicnog PWM-a pojedem meso i krumpir ili rizu i meso.. Shake uzmem ponekad kao DWM... od sutra bi mi treninzi trebali trajat oko š20min (90 min utezi+30min boks), pa mislim vec nakon 60. minute lagano pijuckat shake.
|
||
|
||
boris1984
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam nabavio optimum nutrition whey gold standard š00%...cuo sam da je dobar pa ajde..da probam :)
ako moze informacija o kolicini i nacinu uporabe...inace ga pijem ili ujutro ili prije spavanja š mjerica+desktroza a poslije treninga 2 mjerice+ desktroza...jel to u redu? Hvala |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije dobro nikako, sa jednosatvnim šecerima ga piješ
samo i iskljucivonakon treninga. Navecer ti uopce netreba, ujutro možeš u zobene da dodaš proteina i popraviš okus i to je to. |
||
boris1984
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Phoenix... Znaci poslije treninga 2 mjerice wheya i 2 mjerice grožđanog...to ok? |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |