Whey protein - koji pijete trenutno? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, iako mislim da ti netrebaju 2 pune mjerice whey-a, š i
pol je dost |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Decki gdje se može naruciti š00% whey protein profesional ??? i za kolko novaca??
evo ovaj http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&f lypage=flypage.tpl&product_id=š7&category_id=š8&manufacturer _id=3š |
||
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
|
aj pomagajte
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.scitec-hr.com/proizvodi.php?id=4
Zakj baš taj? Za cijenu ih nazovi i pitaj, broj ti je tam pod "o nama" Edited by The Phoenix |
||
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto , taj mi se cini ok, a i jedna cura ga pije kaže da je dobar
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
cijena?
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dymatize je daleko kvalitetniji proizvođac nego Scitec. Uz Scitec obicno idu loši komentari.. no ako želiš, probaj i javi kakav je! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svjestan sam toga da dymatize igra veliku ulogu u fit shopu ali na ovakve izjave ne mogu ostati hladan, a da ne bude da pricam bez pokrica izvolite http://picasaweb.google.com/lh/photo/W6DšayGRZHš8Q8Eo3KgcQ? feat=directlink Također postoji i nova analiza i to rađena u Hrvatskoj (može se isto lako naci na guglu) ali tom komadu papira kojeg sam jednako tako mogao i ja sastaviti ne mogu vjerovati, iako i na toj analizi se pokazalo kako ima cca 72% proteina a ne 80 il 82% kako navode. Nadalje, da vidite primjer pravog proizvođaca stavit cu analizu impact whey proteina s myprotein.co.uk, onog kojeg neki uzimaju preko "decka s fejsa" http://www.myprotein.com/uk/Files/Documents/709.pdf Nadam se da ce nekima nakon ovoga doci iz znate odakle u znate gdje
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Thorn, a tvoja usporedba Sciteca i Dymatize-a?
što je bolje? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ni jedan niti drugi ne bih uzimao, taman ni da ne mogu nikako nabavit myprotein whey, radije bih taj novac spremio za posni |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bilo je vec price o Dymatizeu, znaci deklaracija malo laže i placa se u ovom slucaju ime, dymatize
ja ga pijem samo zato što me kila ispadne oko š20 kn i to s dostavom na vrata, neda mi se zezat s narudžbama preko interneta i slicno. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
iz zg-a si, radije si bjelanjke u prahu naruci , jeftinije te izađe nego dymatize i moš ih trošit na sve moguce nacine |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa mogu ti rec da sam ozbiljno razmišljao o tim bjelanjcima, ak se ne varam, kila ispadne nekih 80 kn što je i više nego ok
uzet cu za pocetak one 4 kg, po pola s frendom za probu |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, tako nekako sam i ja prije...najviše cijene radi.. zadnje vrijeme sam se na mvp prebacila, a sad cu vidit šta dalje.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dadinho0007
Cita FAQ Joined: 18 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
još kad bi decko s fejsa i dalje distributirao myprotein... citam vaše komentare kako nabavljate whey preko fejsa, i kad ja narucim(i uplatim lovu, naravno), on otkaže zbog problema oko nabavljanja istog...a baš sam se obradovao omegi3 i proteinima... sad se nadam da ce vratit lovu natrag... |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
dadinho0007, vratit ce ti lovu sigurno kao što je i drugima vracao ako bi nešto pošlo po zlu ili bi se duže cekalo ili ako uplatiš više nego što treba itd.
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |