Whey Protein - kupovina |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
Kiir ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni super...mislim, onak Rich Chocolate Flavour. Mislim da je to dovoljno, need I say more? xD Ima na webshopu, plavo crna kutija, skuzit ces odmah |
|
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
|
![]() |
|
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
bum pogledala, thanx.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
koja si ti fina guza, pa onda uzmeš neutral whey i sama dodaješ arome i dobiješ okus koji želiš i nema šanse da dosadi ![]() |
|
![]() |
|
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
haha, nisam to znala prije! hvala
![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
ajd da i ja ženi objasnim di uzet arome ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hahahhahahah! nikad koristila ni mama, a kamo li ja, arome za kolace
![]() ![]() i hvalaaa
![]() sram me koje sam imala za probu prvi put s vrijednostima blizu gaineru i još u to umiksavala bananu! kasno navecer. ![]() ![]() ![]() Edited by LolitaInChains - 31 Svibanj 2012 at 03:12 |
|
![]() |
|
svi smo griješili sa suplementima u pocecima ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Chof ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Sijecanj 2012 Location: Zagreb, Croatia Status: Offline Points: 7 |
Znaci najbolji proteini u trgovini koja je otvorila poslovnicu u Brežicama. Živim u ZG, sjednem na bicikl i zapicim do Brežica i natrag taj cas, još mi to dodje i kao dobar trening, a uštedim i na kešu :)
Rokam ove Optimum Nutrition od negdje 2mj i odlicno mi pomažu. U super sam formi i sve 5 sam kaj sam sad opet tetkica kad sam strgo rame na treningu pa nemrem onak jake treninge radit :P Edited by Zoki - 22 Rujan 2012 at 12:47 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |