Whey protein + mlijeko .. komba? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, nevalja ti whey prije spavanja. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo prvi put vidim da netko pije ujutro zeleni caj s wheyom.. ne kažem da nije dobro samo još nisam vidio tu kombinaciju do sada.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uopce necu to sutra probati! ihihih
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Isprva sam i ja bio skeptican o toj kombinaciji ali sam se ugodno iznenadio.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel još netko probao kombu: zeleni caj + whey + zobene ?
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto i da se ja malo javim
Prvo imam jednu kombinaciju za posni..ja u njega nekad stavim malo hrena. Totalno drugi okus, a inace i volim malo ljuto. Drugo imam pitanje: što ako je trenting navecer. Ja sam inace oko 22h gotova sa treningom. Onda uzemem whey sa vodom..jel to ok? |
||
pazim da ne odletim..
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uzmi i dekstroze s tim, barem 0.5 g po kilogramu, dakle ako imaš 60 kg ide 30 g dextroze |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Whey poslije treninga, prije spavanja ne :)) Ujutro da....a i 2 sata prije spavanja se ne jede jer ja barem ne mogu spavat ... a što se tice posnog...odlicna kombinacija sa nekom vockom, ili tunom netko?
Sve je to fino, samo jest jest jest :)) |
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
Omen
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oš rec da se whey ne pije poslje treninga? (možda sam krivo shvatio, cudno je sastavljena recenica) |
||
metabaron
Cita FAQ Joined: 28 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm, a da li je veliki bed ako jedeš polumasni sir?
Vidim da se prica samo o posnom siru? |
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne želim to rec naravno :)) ma nabrzaka sam pisao mišljenje taman sam odlazio na marendu s posla pa nisam išao za tim...al stvarno tako izgleda. Whey poslije treninga NIKADA, Tokom treninga treba to pit hehehehehEE |
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
soner hvala..
znaci samo da rezimiram (možda sam plava).. trening mi je gotov oko 22h, nakon toga popijem whey sa vodom i dekstrozom :) spavati i onako idem poslije ponoci...jel to onda ok? ili da to izbjegavam.. |
||
pazim da ne odletim..
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne kompliciraj si život, neš ništa postici niti izgubiti ako ne popiješ whey iza treninga, pogotovo navecer i k tome još prije spavanja. Radije pojedi pošteni kruti obrok i cao, ili popij taj whey s dexom i kasnije još bar jedan kruti. Jer u protivnom ne iskoristiš mogucnost kvalitetnije pohrane i iskorištavanja nutrijenata koju inace imaš ako tokom dana odradiš trening, buduci da u tvom slucaju odmah odeš spavat a tijelo bi ko spužva upijalo sve što ubaciš u njega. |
||
Tica
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok Thorn..thanks..
probat cu malo pomaknuti treninge ranije..ali odgovara mi to vrijeme..znaci samo hranu treba prilagoditi i to je to.. :) |
||
pazim da ne odletim..
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ili bolje popij taj whey s dekstrozom tijekom treninga
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Tica
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajde pokušat cu..tnx iluvatar
|
||
pazim da ne odletim..
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |