Whey protein |
Post Reply ![]() |
Page <1 678 |
Author | |
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aha, to ![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
biankoneri ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 79 |
hvala,hvala,hvala
![]() |
|
![]() |
|
biankoneri ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 79 |
samo još jedno pitanje,a šta mislite o ovom
olimp whey protein complex 100%, jel ga tko koristio,okus kakav je i tako??
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
dobar, gust i kremast
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
zeusko87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
što se okusa tice probao sam samo elite whey od vanilije i pro whey 3g od banane kojeg sada pijem i mogu reci da je elite bolji kad se miješa s vodom. pro whey je pomalo bljutav, elite se nekako bolje otopi u vodi, a s mlijekom nema neke razlike. oba su ukusna mada mislim da je elite od vanilije nešto sladji i gušci.
|
|
Never give up
|
|
![]() |
|
jes, ja elitov koristim za kolace jer mi proewhey nist ne zgusne ![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
zeusko87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
![]() ja iduci puta uzimam orango mango pro whey. baš me zanima na što ce to liciti : ) |
|
Never give up
|
|
![]() |
|
joj neeee...meni muka na samu pomisao vocnog okusa
![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Meni isto ti vocni okusi bljaaakkk, ali mi je vanilija najdraža;))
|
|
![]() |
|
split15 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 31 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 15 |
je li u redu piti whey protein 2x dnevno, pijem ga poslije treninga i htio bih ga popiti kao dodatak za večeru, s obzirom da radim na podizanju mišićne mase teško mi je pojesti cijeli večernji obrok pa bih smanjio količinski i tu razliku nadomjestio sa whey-om
|
|
![]() |
|
CeLe111 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
mozes, da... Zasto ne. =)
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
![]() |
|
fittgirl123 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Ožujak 2019 Location: ?ibenik Status: Offline Points: 37 |
Pozdrav, ukoliko dobro uklopim makronutrijente hoce li mi smetati da koristim Whey protein na Ketogenoj, ali samo nakon treninga. 😁
|
|
![]() |
|
CeLe111 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Neće!
Ako je čisti whey sa što manjim udjelom ugh. |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
![]() |
|
fittgirl123 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Ožujak 2019 Location: ?ibenik Status: Offline Points: 37 |
Aha jel mi mozes preporucit stranicu za naruciti tocno taj Whey
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |